MLM 2014: Syaiful (Melati Zero) Kahwin Selepas Final Maharaja Lawak Mega

Syaiful dari kumpulan lawak Zero mengaku akan menamatkan zaman bujangnya selepas tamat Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM 2014).

Syaiful atau nama sebenarnya Mohd Syaiful Bin Doli Sharif  berkata demikian ketika ditemui pada majlis sidang media MLM 2014 separuh akhir Jumaat lepas.

Kata Syaiful dia akan berkahwin dengan gadis pilihan hatinya pada pertengahan bulan Februari 2015.

“Insyaallah, saya akan menamatkan zaman bujang pada pertengahan bulan ini. Kalau ada rezeki saya, wang kemenangan itu nanti bolehlah dibuat belanja kahwin.

“Bagaimanapun niat kami untuk menghantar ibu dan bapa pergi ke Mekah untuk menunaikan fardhu Haji diutamakan dahulu,” kata abang kepada Sharif dan Atu ini.


Tambah Syaiful yang terkenal dengan jolokan Melati oleh para peminat MLM 2014 ini, dia tidak takut sekiranya tiada peminat dikalangan wanita selepas mendirikan rumah tangga nanti.

“Peminat wanita lari? Tak apalah…satu sahaja sudah cukup bah,” selorohnya.

Sementara itu, Sharif dan Atu turut berkongsi kegembiraan mereka kerana bakal menerima kakak ipar tidak lama lagi.

Mereka juga berharap dapat memberikan persembahan terbaik di pentas akhir MLM 2014 pada Jumaai ini.

“Kami sudah bersedia dan kami harap para penonton terus menyokong kami dan suka dengan persembahan kami nanti,” kata Sharif mewakili Zero.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top