Angah Raja Lawak sudah bertunang

Pelakon komedi tanah Angah Raja Lawak (Iskandarsah Hashim ) selamat melangsungkan pertunangannya dengan seorang gadis pilihannya yang hanya dikenali sebagai Wawa, semalam.

Foto majlis pertunangannya itu kemudiannya dimuatnaik menerusi laman Instagram dan akaun Facebooknya untuk dikongsikan bersama peminat yang selama ini mengikuti perkembangannya.

“Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar.. Doakanlah semoga dipermudahkan segala urusan yang bakal buat kami yang bakal mendatang.. Amin InsyaALLAH.. Dan terima kasih kepada semua yang menghadiri majlis pertunangan kami tadi.. Saya sayang kamu semua,” katanya seperti yang dipetik di laman Instagramnya.

Kapsyen gambar tersebut turut disertakan hashtag @asyura_king,  #DoakanKami, #EDay dan #AngahWawa.

Ternyata detik kegembiraan milik Angah dan pasangan yang dikongsi melalui laman sosial turut mendapat reaksi positif dari rakan dan peminatnya.

Rata-rata teman dan peminat setia Angah mengucapkan tahniah dan mendoakan pasangan itu supaya cepat-cepat melangsungkan pernikahan.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top