Ibu Tak Mahu Ulas Dakwaan Aliff Aziz Mencuri

Susulan mengenai dakwaan mencuri, ibu kepada penyanyi Aliff Aziz, S Hafiza Basharahil mengambil keputusan untuk tidak mengulas mengenai kes kecurian telefon seperti yang di paparkan oleh media cetak Singapura.

Menurut ibunya, dia tidak mahu berlaku sebarang percangaahan yang boleh mengganggu proses mahkamah.


“Auntie tidak mahu beri sebarang komen, dikhuatiri akan bercanggah dan boleh menggangu proses mahkamah. Maafkan Auntie, kena tanya Aliff sendiri mengenai dakwaan itu,” katanya seperti yang dilaporkan oleh Portal Murai.

Berdasarkan keratan akhbar di Singapura, Aliff dikenakan denda sebang SGD 2000 (RM5000) atas kesalahan mencuri 2 jenis telefon bimbit. Model telefon yang disyaki Aliff mencuri ialah HTC One dan Samsung Note yang tiap satu berharga SGD800 (RM2000).

Aliff dipercayai telah mengambil telefon bimbit itu daripada seorang lelaki bernama Muhammad Norazlee Roslee pada atau sekitar 12.01 tengah malam di sebuah daerah di Singapura.

“Apa-apa pun Aliff kena jawab sendiri mengenai kes ini, Auntie mohon maaf sangat kepada semua pembaca dan peminatnya,” katanya.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top