Diana Danielle dianggap kebudak-budakan krn cemburu di Instagram

Tak dinafikan laman sosial sering dijadikan tempat untuk sesetengah individu meluahkan perasaan mereka.

Yang terbaru, pelakon yang juga isteri kepada Farid Kamil telah memuat naik sekeping foto yang secara terang-terangan menunjukkan rasa tidak puas hatinya dalam erti kata lain, cemburu!

Mesej yang tertulis pada foto yang dimuat naik Diana itu ialah: Banyak lagi gambar yang lebih elok boleh diupload untuk promosi filem kamu…Gambar pegang tangan suami saya juga yang hendak nak dikongsi. Oh faham…Mungkin itu akan membuat org teruja utk tengok filem kamu. Hati oh hati, sabarlah.

Jelas sekali mesej tersebut ditujukan kepada heroin filem yang bergandingan dengan suaminya dalam filem terbaru terbitan MIG berjudul Pengantin Malam.


Malah, foto tersebut dimuatnaik Diana sebaik sahaja heroin filem tersebut, Nora Danish meletakkan foto bersama Farid di Instagramnya.

Bagaimanapun, foto tersebut hanyalah di ‘repost’ semula oleh Nora daripada akaun MIG Online. Tidak lama selepas itu, mungkin menyedari foto yang dimuat naiknya itu mendatangkan rasa kurang senang di pihak Diana, Nora Danish telah bertindak memadamnya.

Agaknya, kepada siapa Diana tujukan mesejnya itu? Kepada Nora Danish ataupun pihak MIG Online?

Tindakan Diana telah mendapat respon kurang senang daripada sebahagian pengikutnya di Instagram, malah ada yang menganggap isteri kepada aktor dan pengarah Farid Kamil ini bersikap kebudak-budakan dan tidak matang.~ Astro

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top