Isu Gambar Bersama Keith Foo, Ziela Jalil Bengang Nama Anak Dikaitkan

“Sudah-sudahlah bercerita tentang isu gambar saya dan Keith Foo. Saya sendiri pun terkejut bila ada yang menuduh saya sengaja menggatal dengan Keith bila bergambar demikian.

“Saya mempunyai hubungan  baik dengan semua pelakon drama Ariana Rose. Saya anggap mereka seperti adik beradik. Wajah Keith pula ada iras anak saya, Jufri…Masa bergambar tu saya tak fikir benda lain pun,” kata Ziela Jalil ketika diminta mengulas mengenai gambar ‘mesra’ nya bersama Keith Foo yang menjadi bualan hangat akhir-akhir ini.


Ziela dihentam peminat apabila berkongsi gambar ‘kemesraan’bersama pelakon tampan Keith Foo’ menerusi laman Twitter dan Instagram peribadi miliknya.

Bagaimanapun menurut penerbit terkenal itu, sebelum memuat naik gambar tersebut hatinya terdetik ia pasti akan menjadi isu, tetapi niatnya hanya mahu berkongsi dengan peminat.

“Memang tepat jangkaan saya, macam-macam kutukan dilemparkan dan saya hanya berdiam diri pada mulanya.

“Tetapi saya bengang bila ada yang menyuruh anak-anak saya mengajar saya. Tak perlulah kaitkan anak-anak saya. Saya tak kisah jika mahu menegur tetapi janganlah sehingga mengaibkan,” katanya.

Menurut Ziela lagi ada juga yang menganggap beliau mempermainkan agama kerana penampilannya yang islamik dan tidak sesuai beraksi begitu.

“Memang betul saya bersentuhan dengan Keith dan saya tak katakan perbuatan itu betul. Saya juga bukanlah orang yang tidak boleh menerima teguran cuma cara menegur itu salah apabila ayat-ayat yang digunakan sangat melampau,” katanya. ~ Astro

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top