Hanez Suraya membuat keputusan untuk tidak menyambung kontraknya sebagai duta produk kecantikan Aura White  disebabkan kontroversi percintaannya dengan suami orang.

Amyra Rosli dikatakan akan menggantikan Hanez sebagai duta produk berkenaan memandangkan wanita itu menepati ciri-ciri penuh sebagai duta Aura White.

Namun Hanez  tidak pernah digugurkan sebagaimana diperkatakan.


Pegawai pemasaran produk itu, Nurul Lina memberitahu, Hanez Suraya sendiri yang telah memohon untuk menghabiskan baki kontrak enam bulan yang diikat sejak Disember lalu tanpa mahu memperbaharuinya.

"Dia tidak digugurkan. Hanez sendiri memberitahu kami adalah lebih elok sekiranya dia mengundur diri. Kami faham dengan situasinya.

"Lagipun sehingga kini perhubungan antara pihak kami dengan Hanez sangat baik. Dia pun tidak pernah memberi masalah kerana dia seorang yang sangat berdisiplin," katanya.

Sebuah akhbar pada Selasa menerusi ruangan pojok melaporkan Hanez Suraya tidak akan menyambung kontrak dengan produk kecantikan Aura White gara-gara kontroversi dia bercinta dengan suami orang selain turut mempunyai masalah disiplin.

Gara-gara kontroversi itu juga, Aura White dilaporkan turut terkena tempias  apabila jualan produk itu terus jatuh merudum.

Dalam pada itu Nurul berkata  produk itu menjadi lebih popular dan jualan semakin meningkat selepas kontroversi berkenaan.


0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top