Lana Nordin dah temui pengganti?

Nama Lana Nordin baru-baru ini sekali lagi menjadi perhatian ramai selepas dia memuat naik gambar sejambak bunga yang dikatakan diberi oleh seorang lelaki istimewa bergelar doktor.

Justeru timbul persoalan ramai, adakah Lana sudah menemui pengganti Johan?

“Siapa yang cakap saya ada pengganti baharu (ketawa)? Bagi saya sekarang pengganti baharu saya adalah kerjaya dan fokus sekarang ditumpukan terhadap kerja.

Lana Nordin seksi

“Mengenai doktor itu, apa yang boleh saya katakan tak ada doktor yang beri bunga dan saya tak nak komen lebih mengenai perkara ini,” ujarnya.

Namun Lana tidak menafikan berkawan ramai dengan lelaki dan pengalaman baharu tidak menyebabkan dia menjadi serik. Bagaimanapun tegas Lana itu tidak bermakna dia bersedia mencari pengganti dalam masa terdekat ini.

“Kalau saya kata saya tak mahu bercinta dalam masa terdekat dan tiba-tiba saya bercinta nanti orang kata saya hipokrit pula.

“Lagipun soal hati ni kita tak tahu dan tak boleh jangka. Kalau tiba-tiba saya terbuka untuk kembali bercinta, siapa saya hendak menolaknya takdir itu," jelasnya mesra.

Menyentuh mengenai penerimaan keluarga selepas Johan mengambil keputusan untuk berpisah, Lana berkata : “Keluarga saya tidak ada masalah mengenai perkara itu.

“Lagipun dari pihak saya tidak ada apa-apa masalah. Keluarga saya juga memahami dan mempercayai saya. Mereka tahu saya boleh berdikari dan melalui semua ini,” ujarnya.

Rezeki makin murah

Dalam pada itu, berkongsi perkembangan terkininya, Lana berkata, dia kini sedang sibuk menjalani penggambaran drama bersiri berjudul Kata Hati dan bakal menjalani penggambaran dua telefilem pada bulan depan.

“Alhamdulillah rezeki makin murah. Saya pun sibuk berlakon. Selain itu, saya juga turut menjadi model bagi produk kesihatan khusus buat lelaki iaitu ADAM.

“Buat masa ini jadual saya memang sibuk dengan penggambaran. Rezeki awal tahun dan saya harap karier saya akan terus berkembang dengan baik tahun ini,” katanya

~ Kosmo

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top