Apek yang bernikah dengan isterinya Nur Eilunie Natasha Jaafar memberitahu kandungan isterinya itu sudah masuk lapan bulan.

"Memang teruja sebenarnya untuk bergelar seorang ayah. Buat masa ini memang keluarga mertua banyak membantu kami, ialah anak pertama," katanya ketawa.

Berkongsi saat indah itu menerusi laman Instagram, menurut Apek dia sebenarnya lebih rela berhubung dengan peminatnya melalui laman sosial. Tidak akan meletakkan kelahiran anaknya nanti dalam situasi yang eksklusif, bagi Apek peminat berhak untuk melihat gambar anaknya.


"Saya memang suka berkongsi dengan peminat. Kalau tidak ada apa-apa, hari pertama anak saya lahir nanti juga saya akan kongsikan.

"Buat masa ini memang saya tidak merancang untuk menyiarkan gambar anak saya secara eksklusif di saluran lain," katanya.

Bagaimanapun menjawab kata-kata peminat yang membuat andaian dia dan isterinya bersikap menunjuk-nunjuk, Apek dengan tenang memberitahu itu hanya perkongsian jadual hariannya bersama isteri.

Walaupun ada antara gambar di laman Instagram menunjukkan Apek dan isteri sedang membeli belah keperluan untuk anak sulung mereka ia sebenarnya lebih kepada keterujaan mereka untuk bergelar ibu bapa.

"Saya tidak ada niat menunjuk-nunjuk sebenarnya, mungkin itu cara saya dan isteri mahu berkongsi perasaan gembira kami.

"Bukannya saya membeli belah barangan bayi yang mahal-mahal. Bagi kami apa yang lebih penting adalah kegembiraan untuk menerima kehadiran ahli baharu keluarga kami," katanya.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top