Alyah jual turban, Gayaalyah

Penyanyi Alyah mula jatuh cinta dengan dunia perniagaan baharunya apabila melibatkan diri sebagai penjual tudung jenis ‘turban’ yang diberi nama ‘Gayaalyah’.

Alyah atau nama sebenarnya Noor Hasliah Abu Hasan, 32, berkata, dia berasa puas dengan pendapatan yang diterimanya melalui penjualan tudung rekaan sendirinya itu.

"Sebelum berhijab lagi saya sudah ada jenama turban iaitu Gayaalyah untuk wanita yang gemar bergaya tetapi sekarang selepas berhijab saya kembali semula dengan rekaan-rekaan baru untuk wanita Muslimah.


"Alhamdulillah sambutan sangat menggalakkan dan saya sangat gembira dengan hasil jualan turban yang saya reka sendiri," katanya.

Jelas Alyah, dia sentiasa membuat kajian terhadap trend terbaharu daripada fesyen luar negara untuk disesuaikan dengan fesyen Muslimah di negara ini.

Tambahnya, bukan sahaja tudung, malah terdapat juga pakaian wanita Muslimah dalam koleksi jenama tersebut.

"Gayaalyah bukan hanya turban sebaliknya ada juga pakaian wanita, cuma saya tiada banyak masa untuk itu dan fokus utama ialah pada rekaan turban," jelasnya.

Katanya, koleksi Gayaalayah boleh didapati di laman web beli-belah dalam talian Eiliya Butik yang juga memuatkan pelbagai koleksi pereka fesyen Muslimah.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top