Permulaan tahun baru 2013 disambut dengan warna-warni. 2SPICY Entertainment menganjurkan festival muzi antarabangsa“WE LOVE ASIA”.


Festival muzik We Love Asia yang berlangsung selama 2 hari iaitu pada 19 dan 20 Januari 2013 akan menampilkan artis antarabangsa bertaraf dunia seperti Redfoo LMFAO , Party Rock Crew (Party Rock Anthem, I’m Sexy And I Know It), Taio Cruz (Hangover, Dynamite), Yolanda Be Cool (We No Speak Americano, Le Bump), DJ Antoine (Welcome to St. Tropez, Ma Cherie) dan DJ seperti Steve Aoki (Turbulence, Wake up Call) serta Joachim Garraud (We Are The Future, Wrecking Ball).

Artis-artis terkenal ini akan menggegarkan Litar Formula One Sepang dan menghiburkan anda semua dengan persembahan yang takkan menghampakan anda.

Yeah! Sudahkah anda bersedia untuk menyertai festival We Love Asia yang julung kali diadakan di Malaysia ini?  Tiket boleh didapati bermula 20 November 2012 di www.airasiaredtix.com

Anda boleh lihat facebook rasmi We Love Asia Festival di http://www.facebook.com/WeLoveAsiaFestival

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top