Teman wanita Zalif serang pelakon Fida Ibrahim

Fida mengaku begitu trauma untuk terus mendekati Zalif kerana diganggu dengan ugutan menerusi SMS dan panggilan telefon oleh wanita yang tidak dikenali.

Belum pun lara Fida Ibrahim terubat dek kasih tidak kesampaian dengan pelawak Mamat Sepah, hubungannya yang baru terjalin dengan pelakon Zalif Sidek turut berdepan cabaran.

Pelakon Fida Ibrahim


Jelas Fida yang mula rapat dengan pelakon filem Papa I Love You sejak sebulan lalu itu, hidupnya kini terganggu apabila seorang wanita menghalang daripada dia meneruskan hubungan rapat dengan Zalif.

"Saya tiada masalah apabila Zalif cakap dia mahu berkawan dan kenal saya dengan lebih rapat kerana saya mahu beri peluang kepada sesiapa sahaja selepas tiada hubungan dengan sesiapa.

"Tetapi sejak cerita tentang hubungan kami tersebar, hidup saya tidak tenteram apabila dia yang mendakwa sebagai teman wanita Zalif mula mengganggu hidup saya.

"Tidak cukup dengan SMS (khidmat pesanan ringkas), dia menelefon saya dan menghambur kata-kata kesat agar menjauhkan diri daripada Zalif.

"Saya jadi takut dan sebab itu juga saya tidak membalas BBM (mesej BlackBerry) yang Zalif hantar kerana tidak mahu masalah ini terus menjadi besar," katanya kepada Sensasi Bintang.

Bagaimanapun jelas Fida yang trauma dengan masalah itu, dia menanggap hubungannya dengan Zalif kini sekadar seperti kawan biasa kerana tidak mahu bermusuhan dengan sesiapa.

Dalam perkembangan sama, pelakon kelahiran Kuala Lumpur itu terpaksa mengehadkan tawaran berlakon kerana mahu menumpukan perhatian kepada bidang nyanyian setelah lagu Apa Kono Eh Jang yang diberi nafas baharu olehnya bersama Datuk AC Mizal mendapat sambutan ramai.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top