Biodata Profil Zul Idola Kecil 5

Nama penuh: Muhammad Zulfeka Bin Nasrun
Nama panggilan: Zul
Umur: 11 tahun
Asal: Batu Caves, Selangor

Harapan:
Saya ingin mendapat tempat pertama supaya saya dan keluarga dapat menunaikan haji bersama.

Idola:
Ziana Zain

Pencapaian:
Mendapat tempat ketiga dalam pertandingan nyanyian Karnival Wow Star Search tahun 2012 di Putrajaya. Pernah menyertai sukan bola tampar dan mendapat tempat yang kedua.

Gambar Zul Idola Kecil 5
Biodata Profil Zul Idola Kecil 5

50 ulasan:

  1. kening awak cute la
    good luck 4 yo sing

    BalasPadam
  2. Saye suke gaya dan suara awak. :)

    BalasPadam
  3. Saya harap Zul dapat masuk FINAL dan bergelar JUARA IDOLA KECIL 5.AMIN!

    BalasPadam
  4. Awak ni memang CUTE!

    BalasPadam
  5. Zul CUTE la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  6. I like your eyes.Very CUTE.I love it!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  7. Peminat setia Zul5 Disember 2012 3:00 PTG

    Do the best Zul!!!!!!!!!

    BalasPadam
  8. Perinat setia Zul5 Disember 2012 3:02 PTG

    I like your voice!!!!!!!!

    BalasPadam
  9. Buat yang TERBAEK.promise.oK?

    BalasPadam
  10. You is my IDOL!!!

    BalasPadam
  11. zul kiut tapi ben lagi kiut hehehe mestilah awak dpt pentas...good luck

    BalasPadam
  12. PEMINAT SETIA ZUL6 Disember 2012 10:25 PG

    Zul mesti buat yang terbaek because semue peminat Zul harapkan kemenangan milik ZUL.PROMISE TO US.oK?????

    BalasPadam
  13. PEMINAT SETIA ZUL CUTE6 Disember 2012 10:27 PG

    ZUL ni memang Cute la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  14. PEMINAT SETIA ZUL6 Disember 2012 10:30 PG

    Saye suke sangat sangat tengok mate ZUL yang sangat sangat Cute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  15. PEMINAT SETIA ZUL CUTE lagi COMEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!6 Disember 2012 10:33 PG

    Saye suke ZUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  16. PEMINAT SETIA ZUL6 Disember 2012 10:36 PG

    I like you!!!!!!!! :) :D

    BalasPadam
  17. PEMINAT SETIA ZUL CUTE!!!!!!!!!6 Disember 2012 10:39 PG

    Saye suke name Zul.Sangat unik.MUHAMMAD ZULFEKA. PADANG ATAU PENTAS?

    BalasPadam
  18. Boleh x kite berkawan???

    BalasPadam
  19. PEMINAT SETIA ZUL YG CUTE!!!!!!!!!!!6 Disember 2012 3:58 PTG

    Lagi 2 hari lagi konsert minggu ke 5 nak bermula.Pastikan persiapan yg secukupnye.Jangan hampakan peminat peminat ZUL ye.

    BalasPadam
  20. PEMINAT SETIA ZUL YG CUTE!!!!!7 Disember 2012 10:38 PG

    Says yakin yg teramat ZUL akan masuk FINAL!!!!!insyaallah

    BalasPadam
  21. PEMINAT SETIA ZUL YG CUTE!!!!!!7 Disember 2012 10:41 PG

    Zul ialah yg paling KIUT Daripada semua peserta yg lain

    BalasPadam
  22. MUHAMMAD ZULFEKA hensem maa .. buat yang terbaik eh

    BalasPadam
  23. Zul,you are very handsome.Saya harap semoga awak baerjaya dalam I.K.GoOd LuCk FoR YoU,handsome boy...

    BalasPadam
  24. Buat yang terbaik pada malam konsert hingga ke final.

    BalasPadam
  25. ZUL , awak nie macam pondan la saye teng0k ... bukan kutuk, tapi FAKTA ! awak like a gay man ... O.M.G !!!
    st00pppp !!! JOM SOKONG BEN BELIEBER !! Hanya BEN lelaki sejati !!

    Daripada= Lieza Syed Ahmed (Terengganu)

    BalasPadam
  26. I LIKE YOU SO MUCH.........ZUL

    BalasPadam
  27. kpd lieza , wehh kalo ko tu taksub sangat dengan si ben tu, jgn la reka cerita pasal yang tak betul pasal ZUL !!! akuyh minat zul, yang lain pon same, ko ape kesah?? bla la weii , takyah bikin h0t dekat sini . b0doh punye p0mpuan .

    BalasPadam
  28. zul hensem lah nak couple boleh

    BalasPadam
  29. Zul,kau dah sunat ke belum?Kalau belum jom sunat sama2.Zul,aku nasihatkan kau,kecik2 jangan couple2,BERDOSA...jangan marah.Kau buat yang terbaik malam ni sebab aku pon tengok jugak...

    BalasPadam
  30. zul awk ni mmg rock caya lah syeeeeeeeee suka awk leh xxxxx sye nk no tel awk please i love you so very much good luck......................byeeeeeee

    BalasPadam
  31. happy belated birthday zul

    BalasPadam
  32. Assalam..zul..sye minat semua peserta ik 5.termasuk awk...do the best for your performance next week...okay!!!???

    BalasPadam
  33. sy x lahh mnt sgt dgn zul sbb sy mnt ben.dye cute n ada style

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tk habis2 dgn Ben Belieber lah sangat yg poyo gila tu

      Padam
  34. Zul suara awak dh sedap dh senangat jangan low tau kena terus high tau sampai final tau Good Luck for Zulfeka!!!Padang atau Pentas

    BalasPadam
  35. x baik lah awk mengate ben awk nak sy bagi tahu MUMMY N DADDY dy ke... sy boleh telefon mum n dad ataupun dia sendiri.. Sy ad no tel ben mum n dad dy sbb ben adalah sedara sy just kw faham2x lah yerr.. Kw mengate ben kw yg dosa kw tangung lah dosa kw kt akhirat nanti yer.. aq cuma nasihat je...

    BalasPadam
  36. DO THE BEST ZUL

    BalasPadam
  37. Saya harap Zul menang dlm IDOLA KECIL 5 :)

    BalasPadam
  38. Tahniah Zul!!!!!! No 3 pun okeyla,asalkan dapat Top 3!!!!!!!!!!! :)

    BalasPadam
  39. taniah zul okeylah tu dapat no tiga dari x dapat

    BalasPadam
  40. Zul da darjah 6!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  41. assalamuaikum ........ zul awk cayalah masa malammmmm final dapat nomborrrrr tiga jadilah saya harap upsr boleh buat terbaik seperti idola kecil

    BalasPadam
  42. Camne belaja darjah 6????????

    BalasPadam
  43. Wow!zul pengawas!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  44. NURUL IZZATUL FADHLINA BINTI TAN SRI MAZLAN26 Oktober 2013 11:41 PTG

    Muhammad Zulfeka Inginkah awak menerima saye seadanya

    BalasPadam
  45. Ngada-ngadanya nyampah betul

    BalasPadam

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top