Biodata Profil Tisya Idola Kecil 5
Nama penuh: Nur Adlina Batrisya bt Zuraimi
Umur: 12 tahun
Asal: Kuala Terengganu, Terengganu

Harapan:
Saya ingin belajar teknik vokal yang betul dan ingin membanggakan keluarga.

Idola:
Dato’ Siti Nurhaliza.

Pencapaian:
Menyertai pertandingan Bintang Kecil Peringkat Kebangsaan di Sarawak tahun 2010. Persembahan terbaik 2010 untuk pertandingan Bintang Kecil dan pernah buat persembahan melalui konsert orkestra di Terengganu.

Gambar Tisya Idola Kecil 5
Nur Adlina Batrisya


Tisya Idola Kecil 5

34 ulasan:

  1. tisya awak dan wana sweet lah...

    BalasPadam
  2. tisya awak ni dulu saye ingat awak cine rupe rupenye awak mlayu betolke ape yang alif satar kate tu yang awak macam tomboi skit???

    BalasPadam
  3. Salam...boleh like page tisyia kat sini yer http://www.facebook.com/TisyiaIdolaKecil5 ...tisyia ni anak melayu jati..dari ganu...Tisyia bukan tomboi la..aliff gurau jer tuh.....Tisyia Idola Kecil 5

    BalasPadam
  4. tisya awak wana,darling,farah cantekk lah!aina cute!hehe

    BalasPadam
  5. Umi alia..terima kasih sebab cakap Tisyia cantik..anugerah Allah semuanya...boleh like page ni yer umi alia http://www.facebook.com/TisyiaIdolaKecil5 ...

    BalasPadam
  6. Tisya ni dah lah CUTE suara sedap pulak tu.Hehe

    BalasPadam
  7. tisya comel sesuai ngan ben walau ketinggian x sama hehehe sayala peminat no 1 awak ngan ben ..good luck 2 u

    BalasPadam
  8. dah lah suara awak merdu pastu comel pulak tu ............

    BalasPadam
  9. Tisya,awak cantiklah macam puteri jepun.Saya harap semoga awak berjaya dalam I.K.GoOd LuCk FoR yOu...

    BalasPadam
  10. Herlyny sweetgirlz8 Disember 2012 6:37 PTG

    I like u so much,tisya mntx 6ber....

    BalasPadam
  11. Buat yang terbaik pada malam konsert hingga ke final.

    BalasPadam
  12. farah nur qamarina13 Disember 2012 5:46 PTG

    aak cantik lah.

    BalasPadam
  13. Kau buat yang terbaik malam ni sebab aku pon tengok jugak malam ni...

    BalasPadam
  14. Salam......tisya awak sangat cool time dkat ik.suare awak besar...tpi merdu gileeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr..........good luck tau.klau awak pkai cap lgi cuuuuuuuuteeeeeeee.bust yg terbaik tau.cayalarrrrrrrrrrrr.memang terbaikkkkkkkkkkkkk.coooooooool gilerrrrrrr.k larrrrr do the best..

    BalasPadam
  15. tisya comel, cantik & suare sedap pulak tu ... saye akn tetap sokong tisya .... :)

    BalasPadam
  16. tisya jgn rpt2 sgt gan ben yewwwww...

    BalasPadam
  17. best nyanyian awak , sy suka :) so tingkatkan lagi usaha anda okay ?

    BalasPadam
  18. Hai sumer..tisyia ikut post ni walaupun masa tak sempat..boleh like page ni ........page tisyia kat sini yer http://www.facebook.com/TisyiaIdolaKecil5 ...kawan2 sumer boleh respon atau fb tisyia anytime..apapun..terima kasih semua atas sokongan... : )


    BalasPadam
  19. Hai sumer..tisyia ikut post ni walaupun masa tak sempat..boleh like page ni ........page tisyia kat sini yer http://www.facebook.com/TisyiaIdolaKecil5 ...kawan2 sumer boleh respon atau fb tisyia anytime..apapun..terima kasih semua atas sokongan... : )


    BalasPadam
  20. hye tisya awak ni cantikla.....

    BalasPadam
  21. Tisya tolong buat yg terbaekk tau.........Sedap suara awk.......:)

    BalasPadam
  22. Tisya u are sweet n cute n cantik
    nnt law dh bsar lg cntik....
    sy suke awk
    nk ngurat kecik lg...

    BalasPadam
  23. Tisya ny cute larr, apepom buat yg trbaek kt final 6ty., Gud Luck..!!

    BalasPadam
  24. tisya ketinggian awk brape hah???

    BalasPadam
  25. Saye Minat Tisyia26 Disember 2012 9:19 PG

    Hai Tisyia.sedap suare awk nyayi,nnti kt grand final buat yg terbaik tau Tisyia. (KALI INI LEBIH HEBAT).Good Luck TISYIA.:D

    BalasPadam
  26. Tisya, sblum nyanyi tu bace 'bismillah'.., egt tao.! ! Gud luck...

    BalasPadam
  27. go tisya go .. love you so much

    BalasPadam
  28. Buat yg trbaek utk rkyat ganu..

    BalasPadam
  29. Hrap Tisya dpt buat yg trbaekkk kt pentas final 6ty.. just relax and bnykkn doa.. Good Luckkkk..! !!

    BalasPadam
  30. Ecop final., tisya, darling, zul, farra., n sorg lg tu spew yerr? ?? X egt nmew dy., cory, apepom sy confirm awk akn dpt scond or third places.., fight ng darling. comfirm sgttt...Guddd Lucckkkkk..! !!!!

    BalasPadam
  31. Tisya, sy tgok prsmbhan awk dah mntap just x de nasib jee..

    BalasPadam
  32. bianca faith lim2 Januari 2013 4:07 PTG

    orang kata kamu tomboi ke? tak pe tapi awak cantik....saya pun cina keturunan je....lihat nama saya..ada lim

    BalasPadam
  33. tisyia ni dila tau tingkatkan usaha walaupun dah x masuk idola kecil jangan berputus asa tau ingat pesanan dila..

    BalasPadam

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top