Biodata Profil Marsha Idola Kecil 5

Nama penuh: Marshuhada Abdullah
Umur: 12 tahun
Asal: Bera, Pahang

Harapan:
Ingin berjaya dan akan buat bersungguh-sungguh dalam rancangan ini.

Idola:
Shila Amzah, Selena Gomez.

Pencapaian:
Tempat ke-3 dalam pertandingan (IKTIRAF) Pelajar Terbaik.

Gambar Marsha Idola Kecil 5
Biodata Profil Marsha Idola Kecil 5
Biodata Idola Kecil 5

15 ulasan:

  1. buat yang terbaikkkkkkkkkkkkk.

    BalasPadam
  2. Marsha,walaupun badan awak besar tapi awak ada kelebihan macam suara awak yang merdu tu...saya harap awak dapat ramai peminat dan semoga berjaya dalam I.K.GoOd LuCk FoR yOu...

    BalasPadam
  3. Buat yang terbaik pada malam konsert hingga ke final.

    BalasPadam
  4. Pompuan gemUk !!! :P
    Ada atie nak rapat dengan BEN !!!
    Jauhkan diri kau dari BEN kitaorang !!!

    MAKLUMAN SEMUA , TOLONG JANGAN ADAKAN APA2 GOSIP PASAL BEN DENGAN MARSHA !!

    untuk "MARSHA" sedar diri sikit !! jangan gatal2 dengan ben !! kang aque belasah kau baru tau !!! ish !!

    ANTI MARSHA - Nurliya,Perak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekurangnyer Marsha boleh gak jumpa ben depan mata...cakp ngan dier...yg korang ni.??mcm lah boleh jumpa dier depan mata n boleh ckp ngan dier...ingat la diri skit.suke atila nk rapat ngan sape.ckp jela mcm tu.nanti korang yg brdose phm.ingat diri skit........

      Padam
  5. marsha akak harap awk sabar je la ngan ape yg mereka ckp2

    BalasPadam
  6. ARAP AWK SBR JE LAH...WLAUPUN SY MINAT BEN TP SY TTP SKA SMUA PSRTA IK5...TP AWK JGNLAH RAPAT SGT DGN BEN...

    BalasPadam
  7. Ape mslh nye dgn kmu dy gmk ke x?n biar la dy nk rpt ngan sesapew pn.,x slh klu nk b'kwan

    BalasPadam
  8. la , korang duk rebut ben asl ? die suke korang ke ? lantak marsha laa . die punye kawan kan ? jupe hari-2 ikot dia laa nak rapat ketak . takde sangkut paut dengn korang lah . dan sedap-2 mulut duk ngate dekat marsha ney nape ? kau tuh dah cukup perfect sangat ke ? manusia oh manusia , marsha walaupun dah tersingkir , akaq maseh sokong marsha tau . jangan heran ape yang mereka kate , semua nya dengki ng marsya :) so smile ..:_:

    BalasPadam
  9. ha a sy rasa kn ben gan marsha ssuai jeww..ben pon nmpk cam ske je kt marsha.sweet couple gitu.....

    BalasPadam
  10. awk ni tembablah

    BalasPadam
  11. hrap awk sabar je la dgn ape yg diorang kata....

    BalasPadam
  12. hoi babi jangan nak hina marsha and lagi satu sapa pulak yang nak rampas ben ketot tu dari kau.. ker kau yang kuat cemburu.. ada atie nak jadi GIRL FRIEND ben jangan jangan dis pon tak pernah jumpa ben dah mula pulak nak complain bodoh

    BalasPadam

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top