Biodata Profil Izwan Idola Kecil 5, gambar Izwan

Biodata Profil Izwan Idola Kecil 5




Nama: Muhammad Izwan Bin Ahmad Fairus
Umur: 12 tahun
Asal: Semenyih

Harapan:
Ingin menang dalam program Idola Kecil 5 kerana ingin membantu keluarga. Selain itu, saya ingin memiliki i-Phone.

Idola:
Tomok, Arwah Achik Spin, Justin Bieber

Pencapaian:
Pernah menyertai pertandingan nasyid di Peringkat Negeri, menyertai pertandingan kawad kaki Peringkat Zon dan mendapat tempat ke-3 semasa tahun 6 dalam acara bola baling di Peringkat Daerah.

Untuk Idola Kecil musim 5, sekali lagi Alif Satar atau dikenali sebagai Abang Long di kalangan peserta IK terus kekal sebagai pengacara.

Konsert mingguan diadakan setiap Sabtu, jam 8.30 malam di TV9. Penonton berpeluang melihat gelagat mereka menerusi Idola Kecil Klip Mini yang disiarkan setiap Isnin hingga Jumaat, jam 6.58 petang selama dua minit bermula 5 November lalu. Hip TV yang bersiaran setiap Sabtu jam 10 malam akan turut menyokong IK dengan memaparkan aktiviti peserta. Program lain turut menyokong IK5 ialah Berita Adil dan Nasi Lemak Kopi O.

Post Comment

39 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

buat yg trbaik..

Tanpa Nama berkata...

do the best .. suara da sedap .cume kene bersemangt
bru persembahn mantp ..btw good luck

Tanpa Nama berkata...

awak hensem

Tanpa Nama berkata...

-Izwan , suara Okayy , but kena laa semangat sikit kat atas stage tue , feellingg mauu ada , haha , hOpe dapat tengOk kauu kat final nanty , btw cOmeiy , Izwan dalam haty ada taman , huhux , dO the best , gud luck , :D :saranghae ::

Tanpa Nama berkata...

izwan awk handsome and awk boleh masuk final.

Tanpa Nama berkata...

izwan awak hansome nak nombor telefon boleh tak .kalau tak boleh tak apa .tapi awak dengan darling atau wana cute comel juga ok .bye;bye;bye. I LOVE YOU SO MUCH GOOD LUCK

Tanpa Nama berkata...

izwan awk ni cute la.......nk no tel leh tk?? klau tk leh tk pe lah......suteeee.....

Tanpa Nama berkata...

alah..... izwan dah terkeluar la ... SEDIH ...
tapi x ape lah, ben belieber kan ada .! caiy00k3 ben !!! j0m s0kong ben pulak ! hihi
: D

baby farah berkata...

hai izwan awak ambil ayat saya ye dalam hati ada taman dalam taman ada bunga dalam bunga ada sayang dalam sayang ada hati dalam hati ada i dalam i ada love dalam love ada u .saya suka awak handsome macam azzam jugak ye nama saya farah nur qamarina umur saya 11 tahun dalam idola kecil 5 yang saya suka awak dengan beeeeeeeeen so cute kalau nak telefon saya guna nombor telefon saya 0145300268 ok bye nangis saya awak tersingkir.

Tanpa Nama berkata...

hai izwan..awk ni handsome lah..bleh knl x

shila and nailah berkata...

izwan saye sedih tengok awk tersingkir dlm idola kecil awk ben ngn zul hemsem lahhhhhhhhhhhhhhhhh..... sye suka awkkkkkkkkkk leh x sye nk no tel awk sye nk ckp skit ng awk please sye merayu kt awk sye suka awk forever muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh awk tel lah sye no 0137604334 ni tel sye awk tel lh sye ble2x msa please jg bagi no ni kt spe2x tau dosa tau................... umurrrrr sye 11 tahun

Tanpa Nama berkata...

assalam...sye ni nur wafa syahirah...sebenarnyerr....bile pertama kali sye tengok awk kat ik5 ni,,,sye mcm ade hati kat awk...bile sye dah tau awk,,sye pon tengok awk kat youtube 24 jam...semakin lama sye tengok awk kat youtube,semakin tu sye mula mimpi awk ngan terbayang muka awk yang hensem..sye telah pun mengambil gambar awk yg ade di youtube dengan phone sye...awk dapat upsr 1A ye???tahniah...tahun depan sye pulak yg amik upsr...fhm2 jelah berape unur sye?? 0104314745....ni no. phone sye...kalau boleh call mlm ni...???dengan ini,sye suka awk!!!!

Tanpa Nama berkata...

muke awak hensemla,awak duduk dekat mane?SEMENYIH TU SEBELAH MANE.RINCHING KE.AWAK SEKOLAH DEKAT MANE.AWAK RUMAH SUKAN RUMAH APE.SAYE RUMAH MERAH.KALAU YE,SAME LAH KITE???KALAU BOLEH CALL LAH SKARANG KE ESOK KE...X KESAH..ASLKAN CALL...NI NUR WAFA SYAHIRAH..NO. ADE DIATAS..

Tanpa Nama berkata...

Salam izwan.....awak memang hensem larrrr.klau awak pkai cap lagi hensem.awak skola kt mane.....awak sudah bepunyr ke...tpi saye pelik larrr knp waktu saye nk tdo mesti ingat wajah awak yg hensem tu...so sweet..i love you...muahhhhhhhhh.

Tanpa Nama berkata...

salam izwan,awak p.s.r.a.dapat mumtaz x...........awak skola kebangsaan n skola agame jadi pengawas x..........sye minat awk...sye punya banyak lagi kat atas tu..awak skola agame kt mane....rumah sye dkt ngan rumah awak..............oklarrrrrrr byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.saye peminat no.1 awak................................................sye tergiler gilerrrkan awk!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

korang nak cakap tu elok elok sikit dia dah ada gf okey nak minat tu elok elok aku rasa aku lagi cantik dari kau

Tanpa Nama berkata...

sukeati kiteorang larrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.yg ko nk sebok tu psal...aku nk tgk muke ko skarang...................cantik ke x.??

Tanpa Nama berkata...

nurul aisyah farhana

salam , hai izwan , kenapa awak tersingkir .. ? suara awak sedap la .. nak no fon awak bole x ?

intan izzati berkata...

izwan saya suka kt awak best boyfriend forever ever....................awak very very very handsome
saya nak ucap
I LOVE U SO MUCH

INTAN berkata...

KALAU AWAK ADA FACEBOOK AT LH SAYA
INTAN YOURIKO
GAMBAR BAJU WARNA HIJAU TAU
AT LH SAYA...AT LH SAYA.....
SAYA SEDIH AWAK DH TERSINGKIR
KENAPA AWAK TERSINGKIR?
AWAK SEMENYIH TU KT NE?

INTAN berkata...

TARIKH LAHIR AWAK BILA?

Tanpa Nama berkata...

Izwan awak ensem tpi awak dah terkeluar cian awak

Tanpa Nama berkata...

Awak punya tarikh lahir bila bulan berapa???

Tanpa Nama berkata...

no. telfon saye 01119793774 mieyza...peminat awak...

Tanpa Nama berkata...

izwaniaassalam izwan, saya sayang awak selamanya. boleh tak saya nak no. telefon awak. kalau tak boleh tak apa.

Tanpa Nama berkata...

assalam izwan,saya suka sangat tengok awak waktu di pentas idola kecil 5. saya sayang sangat awak. boleh tak saya nak no. telefon awak.wassalam.

Eyoe berkata...

Dy x ske larr kt korang sume., xyah laa duk pnat lelah nk kjar dy.. 6ty ik6 plok lau ade laki hnsem laen konfem korang akn lupekn dy.. KPD IZWAN., JGN PERNAH SESEKLI KAU TRGODA DGN AYT2 PMPUAN BUAYA NY SUME...INGAT..!!!

Tanpa Nama berkata...

izwan ksian ko dh kuar kn nk wat cane tk de rezeki kn

Tanpa Nama berkata...

Izwan, lau laa kao msok final..mesti rmai pmpuan yg plih tuk ske kao dpd si ben tuu..

Tanpa Nama berkata...

izwan akak suka tengok izwan nyanyi suara yang sedap x same dng orang lain klau akak jadi juri akak x akan singkir kan izwan

Tanpa Nama berkata...

izwan umur izwan genap 19 tahun jang lupa masuk ke rancangan volkal bukan sekadar rupa janji dng akak.akak nk tengok izwan buat yg terbaik untuk keluarga jng sedih kan mak dan ayah janji dng akak.akak akan tengok sekali izwan belakon buat kali pertama untuk akak ok

akak akan sayang izwan mcm adik akak sendiri walau pon akak nie anak ke-6 (izwan sudi menjadi adik angkat akak x)

Tanpa Nama berkata...

Mnew skngan korg kt ben hah? ?? btul kate dy yg kt ats tu, lao izwan msok final comfirm ben dlupakn...jgn mrh yerr wahai pminat2 ben..

Tanpa Nama berkata...

awk duk kat semenyih belah mana

Tanpa Nama berkata...

saye duduk kat bandar sunway.....awk kat mana iz

Tanpa Nama berkata...

saper name gr iz akak nk tau.....sebab akak suka kat iz akak jatuh cinta kat iz ...i love u izwan

Tanpa Nama berkata...

iz tetap dihatiku .....faham ...iz dah kapel ngan aku 2 tahun la jgn nk berangan yg ko dapat iz sorry sikit dia tu akan jadi suami aku sampai kita org ada ank .....

Intan erina berkata...

Salam,,,izwan,,,cye minat sngat ngan awk...but cye ni x lh cm diorang...cye cume nx tnye awk skolah mnew..?

Tanpa Nama berkata...

Saya suka awak...saya suka nyanyian separuh masa awak dlm IK5!!!Teruskan..jangan putus asa

Tanpa Nama berkata...

Mengada-ngada..Biarlah!!!

Sila komen Biodata Profil Izwan Idola Kecil 5, gambar Izwan

Home


Kurus dengan cepat, sila klik sini.


Belajar gitar, sila klik sini.

 
Biodata Profil Izwan Idola Kecil 5, gambar Izwan

Home | Disclaimer | Contact