Biodata Farra Idola Kecil 5

Nama penuh: Farranisha Shazwany Bin Mohd Faizul
Nama panggilan: Farra
Umur: 12 tahun
Asal: Labuan, Sabah

Harapan:
Ingin menjadi juara Idola Kecil musim ke-5 dan saya pasti masyarakat di Sabah akan bangga dengan saya.

Idola:
Shila Amzah

Pencapaian:
Pernah menyertai program realiti Tom Tom Bak, menjadi peserta Kem Muzik Kebangsaan pada tahun 2012, menjadi tokoh kehadiran Ko-Kurikulum PBSM, menjadi peserta Bintang Kecil Zon Sabah 2011 dan Bintang Remaja Zon Sabah 2012.

Gambar foto Farra Idola Kecil 5


Farra Idola Kecil 5
Farra Idola Kecil 5

41 ulasan:

  1. Maaf, tapi sila ubah bahagian asal. Labuan ialah Wilayah persekutuan. Labuan bukan Sabah, seperti KL W.P. bukan Selangor.

    BalasPadam
  2. farra tlong doakan saye tau bagi dapat 5 A ataupon 4 A 1 B untok taun depan sbb taun ni saye darjah 5 saye nak dapat 5 a macam insyaallah,
    good luck 4 yo sing

    BalasPadam
  3. Hai,Farra.Semalam awak buat persembahan yang cukup bagus.Saye suke gaye,suare dan STYLE awak.Buat yang terbaik lepas ni ok...ALL THE BEST TO YOU...

    BalasPadam
  4. saya mahu awak jadi juara idola kecil 5 goodluck farra

    BalasPadam
  5. hai farrah!awak nie sweet lah!saya nak tgok awak kat final okey!saya nak menjadi kwa rapat awak!walau pon saya x kenal awak!tahniah sbb dapat 5A!GOOD LUCK FOR YOU!

    BalasPadam
  6. gud luck,,,yerrr farra

    BalasPadam
  7. Awak pandailah,Farra.Tahniah sebab dapat 5A.Saya harap semoga awak berjaya dalam I.K.GoOd LuCk FoR yOu...

    BalasPadam
  8. Buat yang terbaik pada malam konsert hingga ke final.

    BalasPadam
  9. HAI FARRA SUARA MEMANG MERDU

    BalasPadam
  10. I LKE YOU SO MUCH........FARRA.SAYA HARAP AWAK TERIMA MENJADI BFF SAYA.

    BalasPadam
  11. hai farra nama awak sama ngan saya farah nur qamarina

    BalasPadam
  12. farra saya harap awak menjadi bff saya .saya pernah memakai turban atas kepala nama saYA FARAH NUR QAMARINA yg di atas tu saya yg comment kalau fara nak call saya 0145300268

    BalasPadam
  13. Farra,kau buat yang terbaik tau malam ni sebab aku tengok I.K.Kau jangan terpengaruh kat peminat kau...mana tau cuba nak kenakan kau,kecuali dia betul2 minat kat kau...aku cuma nasihatkan je...

    BalasPadam
  14. Farra...awk cute n POWER!!!!!good luck for your performance next week..

    BalasPadam
  15. Gud luck fara! Suare adq sedap sangat! Mensti juare lah!

    BalasPadam
  16. Suara kak Fara sedap la. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suara kak farra mmg sedap pun

      Padam
  17. Farra tahniah sbb awak sudah capai harapan awak utk jdi juara ik5

    BalasPadam
  18. congratulations kaka farra sbb dh jdi juara ik5

    BalasPadam
  19. kaka farra suara kak farra mmg sedap pun tu la kak farra dpt jdi juara idola kecil5 saya tengok kak farra buat persembahan setiap hari sabtu tau

    BalasPadam
  20. kak farra congrats for you kak farra

    BalasPadam
  21. suara kak farra mmg terbaik dn kak farra mmg patut jdi juara dri konsert satu lagi tau. Dari konsert 1-7 saya skong kak farra saja tk de org lain dh. suara kak farra mmg suara sedap kn???

    BalasPadam
  22. kak farra chantek punye chantek!!!

    BalasPadam
  23. kak farra dh bangga kan masyarakat Labuan,Sabah kan???

    BalasPadam
  24. kak farra hebat sangat!!!

    BalasPadam
  25. kak farra 'OH MY TURBAN' congrats!!!

    BalasPadam
  26. 'OH MY TURBAN' i love you kak farra!!!

    BalasPadam
  27. kak farra comel laaa!!! 'OH MY TURBAN'

    BalasPadam
  28. saya suka kak farra !!!












    BalasPadam
  29. farra tolong jdi bff saya say hrp sangat nk dpt kwn yg bernama farra sbb kt skola saya tak de kwn nama farra tau!!!











































    BalasPadam
  30. saya suka farra

    BalasPadam
  31. farra mantap!!!

    BalasPadam
  32. saya bangga kn awak !!!

    BalasPadam
  33. farra awak yg terbaik !!!

    BalasPadam
  34. farra farra farra!!!

    BalasPadam
  35. Hai Kak Farra, Yeah Kak Farra dpt jdi juara IK5 la Tahniah!!!!!
    Walapn sye mnt psrta IK5 yg lain tpi sye nk mngucap kn ribuannn Yanhiah kpd Kak Farra krn dpt jdi Juara IK5

    BalasPadam
  36. 1.Congratulaions cause berjaye menjadi juara IK5
    2.Selamat masuk ke sekolah menengah!!!!!

    BalasPadam
  37. Tahniah kak farra sbb mnjadi juara ik5 .saya harap kak farra sudi menjadi bff saya.
    E

    BalasPadam
  38. Terbaeiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkk lah kak farra sbb mnjdi juara .harap bleh mnjdi bff saya.salamekkom.

    BalasPadam
  39. Xde hal la mention labuan tu w.p or sabah...kl n putrajaya pon x mention w.p.....still gk org mention kl n putrajaya..apa la...huhuhuuuuu

    BalasPadam

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top