Biodata Emma Maembong

Nama penuh: Fatimah Rohani bt Ismail
Nama komersial:  Emma Maembong
Tarikh lahir: 27 Mac 1992
Karier: Pelakon, model dan pelukis
Darah kacukan: Melayu dan Scottish
Adik beradik: 10 orang adik-beradik

Drama: Kau Yang Terindah, Rindu Rania, Facebook Ustazah Shamsiah

Fakta Emma Maembong

Ayah Emma seorang pelukis yang dikenali dengan nama Maembong (Ismail Embong). Emma Maembong cantuman nama ayah Emma, iatu pelukis terkenal negara, Ismail Embong dan datuknya . Emma pernah mengadakan 'Pameran Seni Lukis Ismail Embong dan Anak-anak: Raja-raja, Kerajaan, Rakyat'.

Emma Maembong seksi
Biodata profil Emma Maembong
Emma Maembong seksi

Twitter Emma Maembong
Twitter: emma_maembong

Facebook Emma Maembong
Facebook: Emma Ma'embong

29 ulasan:

  1. cantik semula jadi :)

    BalasPadam
  2. i wish to meet u

    BalasPadam
  3. awk cute girl..i like you kerana cantik dalam drama cinta itu milikku sebagaii rania..i wish to meet u............peminat jb

    BalasPadam
  4. biasalah mak dia org inggeris,mesti la dia cantik kan..

    BalasPadam
  5. awk org terengganu k

    BalasPadam
  6. very cute girl

    BalasPadam
  7. i wish meet u

    BalasPadam
  8. awk anak k brp

    BalasPadam
  9. mmg kacukan cntik cuba klu melayu tulen msti x cntik pnya.cth artis kacukan ctik emma maembong,neelofa,ixara,siti saleha,fasha.artis melayu tulen pla?noorkhiriah,ika nabila,mila jirin,enot,haha melayu mmg hodoh hitam.hakkk puiiii

    BalasPadam
  10. saya minat sangat emma maembong.... kalau blh nk jumpa.... tapi tak per suatu hari nanti saye minta tolong jiran lama saya iaitu harayti hamzah atau dikenali sbg yatt.... k see u in tweetter....bye..

    BalasPadam
  11. cinta itu milikku mmg best....i love u....muah...

    BalasPadam
  12. emma memang cantik .,tngok la adik nye emma lg cantik[chacha maembong]

    BalasPadam
  13. akak cantik ssgt!!syew mnat akak tau!! emma maembong haha

    BalasPadam
  14. Hai apa khabar kak Emma.I hope that u will alwast happy and friendly with ur peminat

    BalasPadam
  15. comel lh baka teganu kite kn....

    BalasPadam
  16. pakai tudung lagi manis

    BalasPadam
  17. assalamuaikum akak emma saya shila kluang boleh tak saye cakap saye nk jdi akak angkat kakak saye suke kakak sebsb kakak cantik sangat cun bila belakon cinta itu miliku cun very much i love you very muchhhhhhhhh muahhhhhhhhhhh.............=

    BalasPadam
  18. s0o0o00o h0o00oo0t.....
    l like u so muchh....
    i

    BalasPadam
  19. I da nmpak u. Mmg cute

    BalasPadam
  20. biasa biasa je..cntikk lagi aku kot.

    BalasPadam
  21. i luv emma syg,nty abg dtang bwak rombongan mminang taw.

    BalasPadam
  22. Biasa la masa muda mmg la cntk nenek aku pn cntk msa mda2.hu2.

    BalasPadam
  23. fuhhhh,kak emma memang cantik.dah lah cantik cute lagi tu....,
    teringin sangat nak jumpa kak emma..kak emma nanti datang lah ke kampung tebelu,sebuyau,sarawak.
    datang tau....love you...always....rumah saya dekat je dengan sekolah sk tebelu yang ada sebuah kedaitu..

    BalasPadam

Belajar Gitar


Keterangan lanjut, sila klik sini.

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top