Zain Saidin mengaku terkejut apabila dimaklumkan tentang penceraian kakaknya, Sasha Saidin baru-baru ini. Zain menjelaskan berita tersebut sampai ke telinganya bukan dari Sasha sendiri namun dimaklumkan oleh pihak media.

“ Saya segera menghubungi Sasha ketika dimaklumkan hal tersebut untuk bertanyakan tentang perkara itu dengan lebih lanjut, namun kepadatan jadual penggambaran yang agak padat membuatkan saya tidak berkesempatan untuk berjumpa Sasha lagi,” kata Zain.

Gambar Zain Saidin

Perkahwinan Sasha dan Salyo Priyanto Notosoemarsono yang merupakan seorang pemuzik dari Indonesia hanya bertahan selama lima tahun telah sah bercerai talak satu di Makhamah Rendah Syariah Gombak Timur.

Zain turut melahirkan rasa terkilan dengan apa yang berlaku kerana baru merancang untuk menyambut raya di Indonesia sekali gus tidak menyangka bahawa perkahwinan kakaknya akan berakhir dengan cara yang begini.

Keretakan rumahtangga Sasha tidak kelihatan langsung menyebabkan Zain juga tertanya-tanya apakah punca penceraian mereka. Zain juga mengakui rapat dengan Salyo dan perancangan untuk menghasilkan lagu bersama-sama mungkin akan tetap diteruskan.

Dalam perkembangan lain, Zain bakal muncul dalam telemovie Pengawal Hatiku bergandingan bersama Tasha Shilla dan Noorkhiriah untuk slot Cerekarama Ramadhan pada 11Ogos.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top