Akim telah mengundang Stacy untuk bekerjasama sekali lagi dengannya menerusi lagu berjudul Kembali yang dimuatkan dalam album pertamanya.

Mengakui selesa bekerja bersama gadis Sabah itu, Akim atau nama sebenarnya Afiq Hakim Ahmad berkata, sebagai rakan baik, dia ingin menonjolkan bakat Stacy yang juga
mampu menyanyikan lagu-lagu balada dengan baik.

“Sebelum ini, ramai yang tahu kebolehan Stacy menyanyikan lagu-lagu rancak. Malah, lagu duet kami sebelum ini juga (Jahatnya Cinta) berirama rancak. Jadi, saya terfikir untuk menonjolkan kebolehan Stacy dalam menyanyikan lagu balada kerana saya sendiri suka mendengar suaranya sewaktu menyanyikan lagu irama sebegitu (balada).

“Tambahan pula, sebelum ini, kami pernah bekerjasama dan saya rasa selesa berurusan dengan dia,” katanya semasa pelancaran album sulungnya yang berjudul Akim Ahmad di No Black Tie, Kuala Lumpur, baru-baru ini.

Mengulas mengenai hubungannya dengan Juara Akademi Fantasia musim keenam (AF6) itu, Akim menegaskan status mereka masih lagi sebagai rakan baik biarpun sebelum ini
timbul gosip mengatakan hubungan ‘cinta’ mereka telah retak.

Namun, bintang Akademi Fantasia musim ketujuh (AF7) ini merasakan tidak mahu terburu-buru dalam mengejar perhubungan. “Pada usia 21 tahun ini banyak lagi perkara perlu
saya fikirkan berbanding mengejar hubungan.

Saya lebih suka tumpu pada karier demi masa depan saya dan keluarga. “Namun, apabila saya sudah berjaya mengumpul aset sendiri seperti rumah, saya pasti akan mula memikirkan hal itu,” katanya yang meletakkan umur 25 tahun untuk berkahwin.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top