Abraham Lincoln: Vampire Hunter (ALVH)

Kisah misteri ini bermula apabila Lincoln mendapat tahu daripada ayahnya bahawa datuknya dulu mati dibunuh pontianak malah ibunya turut meninggal dunia dalam satu tragedi yang membabitkan makhluk hitam penghisap darah itu.

Sejak itu, Lincoln mula nekad membalas dendam dan mula mengatur strategi untuk menghapuskan pontianak di merata tempat. Ketika itu, kejadian pembunuhan oleh pontianak berlaku daripada Ohio, New York sehinggalah ke Washington.

Selain itu, sesuatu yang mengejutkan didedahkan apabila kegiatan perhambaan juga membabitkan golongan daripada spesies pontianak yang membunuh hamba-hamba abdi mereka.

Filem menarik ini membariskan pelakon seperti Benjamin Walker, Dominic Cooper, Rufus Sewell, Anthony Mackie dan Mary Elizabeth Winstead. Menariknya, filem ini juga dihasilkan dalam bentuk 3D.Kisah menarik ini dipetik daripada novel tulisan Seth Grahame-Smith yang terkenal.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top