Pelakon Kilafairy telah membuka sebuah butik bernama 'Rack' yang dimiliki bersama kakaknya Shakira Idora . Butik Rack terletak di The USJ City Mall, Subang Jaya yang antara lain turut menyediakan pelbagai pakaian, kasut dan aksesori wanita. Butik Rack adlalah satu permulaan agar masa depan hidupnya lebih terjamin.

Kilafairy atau nama sebenarnya, Syakila Nisha Jangir Khan berkata, nasib dirinya sebagai pelakon dan penyanyi masih belum menentu dan sebagai persediaan dia perlu bermula daripada sekarang untuk merancang masa depannya dengan berniaga. "Akan sampai satu tahap nanti mungkin saya tidak diperlukan lagi dalam industri seni dan saya perlu bersedia untuk itu.

Butik Rack Kilafairy

Perniagaan butik pakaian adalah yang paling saya minati dan kebetulan bidang yang saya ambil semasa di universiti adalah pemasaran fesyen.

"Segala apa yang saya pelajari sebelum ini telah dicurahkan untuk butik Rack dan berharap ia akan mendapat sambutan," ujarnya.

Dalam pada itu Kilafairy berkata, keistimewaan produk di butiknya apabila rekaan yang ditampilkan adalah berlainan serta berbeza di antara satu sama lain. Dia juga turut menghasilkan kasut khusus untuk pelanggan yang gemarkan tapak tinggi. "Susah sebelum ini nak cari kasut yang bertumit lebih daripada lima inci.

Ia telah memberi idea untuk saya mereka sendiri kasut sebagai salah satu jenama asli Rack," ujarnya. Sementara itu, Kilafairy memasang azam untuk membuka beberapa lagi cawangan termasuk butik khas untuk lelaki. Malah dia berharap Rack akan dapat menembusi pasaran antarabangsa dan dapat memperkenalkan produk itu di luar negara.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top