Maya Karin bakal berlakon filem arahan Osman Ali berjudul Jwanita. Memegang watak utama sebagai Jwanita, Maya bakal tampil dengan sisi lakonan yang berbeza apabila menjadi wanita psiko atau penghidap sakit mental dalam filem terbaru terbitan Nuansa Sdn Bhd dan Ehsan Production Sdn Bhd ini.

“Saya memang tak sabar dan teruja nak memulakan penggambaran kerana filem ini memang menarik sekali. Buat masa ini, saya masih lagi mempersiapkan diri dalam mencari watak sebenar Jwanita. Namun, pada masa yang sama, saya tidak sabar nak berlakon watak gila.

Maya Karin cantik

“Saya sendiri sudah mempunyai idea bagaimana nak bawa watak Jwanita dalam filem ini. Apa yang pasti, saya tak suka buat rujukan kerana akhirnya akan tertiru dengan yang asal. Jadi, saya akan mengikut naluri dan kefahaman saya nanti. InsyaAllah, saya akan jadikan plot filem ini menarik,” ujar Maya.

“Watak ini banyak melibatkan babak secara fizikal seperti aksi, pergerakan dan juga banyak menjerit.Justeru, saya pasti watak ini akan memenatkan saya, jadi saya dah mula buat persediaan dari segi mental dan juga fizikal. Saya tak risau mengenai cabaran kerana saya dah mempersiapkan diri dengan kesulitan jiwa Jwanita.Walau bagaimanapun, saya pasti apa yang lebih menarik ialah permainan halus yang bakal saya lakukan dalam filem ini di mana saya perlu menjadi pendiam bagi berselindung dan menutup kejahatan Jwanita,” kata Maya.

Filem Jwanita akan memulakan penggambarannya pada 30 Jun ini.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top