Konsert Malam Simfoni Pengguna

Legenda rock Ramli Sarip adalah antara artis terkemuka tanah air yang akan membuat persembahan pada Konsert Kuasa Pengguna bersempena Majlis Kemuncak Bulan Pengguna Kebangsaan 2012 di pekarangan Tesco Semenyih, Selangor.

Timbalan Ketua Setiausaha (Kepenggunaan dan Pengurusan), Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Datin Mahani Tan Abdullah berkata, artis-artis lain yang akan mengambil bahagian ialah Nassier Wahab dan artis-artis kelahiran Akademi Fantasia iaitu Bob, Farhan, Erol dan Lena sementara Mat Over dan Imuda menjadi pengacara konsert yang akan diadakan malam esok.

“Konsert yang juga dikenali sebagai Malam Simfoni Pengguna ini akan bermula pada pukul 8.30 malam dan kita menjemput orang ramai hadir bagi memeriahkan program itu,” katanya.

Mahani berkata, konsert berlangsung di pentas utama dan sebanyak 2,000 tempat duduk disediakan.

Kata beliau, meskipun tempat duduk terhad, orang ramai tetap berpeluang menyaksikan persembahan hebat artis-artis terlibat memandangkan konsert diadakan di kawasan lapang.

Jelas beliau, konsert itu merupakan salah satu acara menarik bagi memeriahkan lagi Majlis Kemuncak Bulan Pengguna Kebangsaan 2012.

Menurutnya, konsert tersebut akan turut diselitkan dengan Kuiz Pengguna yang menyediakan hadiah menarik kepada penonton yang berjaya menjawab soalan kepenggunaan dengan tepat.

1 ulasan:

  1. Untuk mengetahui jadual penuh acara sepanjang Majlis Kemuncak Bulan Pengguna Kebangsaan 2012 layari http://www.daganghalal.com/HalalEvents/BulanPengguna2012.aspx

    BalasPadam

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top