Tahniah Caroline, Anas dan Zatul kerana berjaya mara ke final untuk Mentor 6.

Dalam saingan cukup getir ini, empat protege iaitu Anas, Zatul, Tisha dan Caroline ternyata telah memberikan persembahan hebat bagi membuktikan kemampuan masing-masing.

Namun nasib tidak menyebelahi Tisha, protege Ferhad kerana tersingkir di malam separuh akhir ini. Tisha telah membuat persembahan berkonsep "Pantai Timur Tengah" menurut kata mentornya, Ferhad.

Zatul telah memberikan persembahan bertenaga berkonsep rock dan menonjolkan elemen 'seram' hingga berjaya memikat hati juri awam dan profesional. Peserta dari Kedah ini cukup istimewa di mata juri profesional dan awam. Kemantapan vokal dan kesungguhan Juara Bintang Idola Berita Harian (BIBH) musim pertama ini antara faktor yang menyelamatkan dirinya daripada tersingkir.

Anas Mentor 6

Caroline dan Anas telah diramal calon terawal yang akan melangkah ke final. Sejak awal lagi, mereka berjaya meraih undian tinggi. Populariti mentor masing masing, Ella dan Faizal Tahir, dilihat turut mempengaruhi undian peminat.

Tahniah semua finalis mentor 6 dan buat Tisha anda tetap hebat!

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top