Adnan Abu Hassan merupakan juri tetap Kilauan Emas. Selain bertindak sebagai juri tetap pada sesi uji bakat, Adnan turut membimbing aspek vokal para peserta di samping seorang lagi juri iaitu penyanyi Juliza Adlizan.

Adnan Abu Hassan

Program Profil Separuh Akhir KE2 akan ditayangkan pada 27 Jun depan, pukul 8.30 malam selama setengah jam di Astro Prima (saluran 105).

Ia disusuli Konsert Separuh Akhir KE2 pada pukul 9 hingga 10.30 malam, pada tarikh dan saluran yang sama.

Program Profil Akhir KE2 akan disiarkan secara langsung pada 4 Julai depan dari Dewan Sri Putra, Bukit Jalil pada pukul 8 hingga 8.30 malam di saluran yang sama.

Ini diikuti dengan tayangan Retro Karpet KE2 pada pukul 8.30 malam selama setengah jam, pada tarikh dan lokasi sama.

Konsert Kemuncak KE2 pula menyusul pada pukul 9 hingga 11 malam, secara langsung dari lokasi yang sama pada tarikh dan saluran sama.

Untuk maklumat lanjut, layari www.kilauanemas.com.my.

1 ulasan:

  1. Pilih kasih boleh arrr juri tetap ni.... Macam mana leh jadi juri tetap xtaw? Aku dok belakang dia, ikut suka suki hati laki bini dia je takmo orang..xdan orang nyanyi lagi dah xmaw... Orang yang nyanyi jerit2 dia nak plak? SENNNNNNNGAAAAALLLLLLL

    BalasPadam

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top