Slot Citra, TV2 akan menayangkan drama terbaik sempena Hari Ibu sepanjang bulan Mei 2012 ini.

Drama Diari Bella
Bermula dengan lakonan hebat Nasha Aziz, Umie Aida, Betty Benafe, Juliana Evans dan Wan Sharmila, drama Diari Bella mengisahkan tentang Bella yang disangka mengalami masalah mental telah kehilangan suami dan anaknya apabila dibunuh kejam oleh sekumpulan samseng. Ia akan ditayangkan pada 1 Mei ini.

Drama Sepatu Merah Sepasang, 8 Mei 2012
Drama Sepatu Merah Sepasang

Ia diikuti Sepatu Merah Sepasang yang akan ditayangkan pada 8 Mei ini membariskan Umie Aida, Zamarul Hisham, Ku Haris, Afi dan Beety Rahmad.

Drama arahan Erma Fatima ini mengisahkan tentang pengorbanan seorang ibu yang membesarkan anaknya dengan serba kekurangan di lorong-lorong.

Anaknya yang bernama Bulan sedaya upaya mahu menggembirakan hati ibunya yang semakin tua. Pada Hari Ibu, Bulan berhasrat mahu memberikan hadiah yang istimewa buat ibunya.

Drama Arah Lain Ke Syurga (22 Mei)
Saksikan kemudiannya drama Arah Lain Ke Syurga (22 Mei) dibintangi oleh Wan Sharmila, Aznah Hamid, Norman Hakim, Kenchana Dewi dan Tan Mei Ling berlatarkan cerita Qaseh yang melarikan diri untuk berkahwin dengan Haikal.

Namun sebenarnya Haikal memiliki niat jahat dan telah merogolnya. Qaseh diselamatkan oleh sepasang suami isteri berbangsa India bersama anaknya yang masih kecil.

Drama Puteri Pulau Tuba (29 Mei)
Puteri Pulau Tuba (29 Mei) pula mengisahkan enam orang sahabat yang menyertai aktiviti perkhemahan di Pulau Tuba yang dianjurkan oleh sekolah ketika musim cuti persekolahan.

Mereka sememangnya menyimpan impian untuk ke pulau tersebut yang kaya dengan sejarah dan keindahannya, namun berlaku kejadian yang tidak diingini apabila Ari tiba-tiba hilang.

Drama Puteri Pulau Tuba

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top