Siti Nurhaliza menafikan gossip dia telah membeli sebuah unit pangsapuri mewah di Melbourne, Australia. Walaupun menganggap pembelian aset sedemikian boleh dijadikan pelaburan masa depan, namun dia belum terfikir untuk memiliki kediaman berkenaan buat waktu ini.

Dakwaan kononnya Siti membeli sebuah kondominium mewah di negara kanggaru itu muncul apabila penyanyi ini menghadiri majlis pelancaran projek The Istana yang akan dibina di Melbourne, di ibu kota, baru-baru ini.

The Istana, Melbourne, Australia

Siti menganggap kehadirannya pada majlis itu adalah sebagai tanda sokongan kepada syarikat tempatan.

“Insya-Allah kalau ada rezeki Siti ingin juga memilikinya kerana mereka menawarkannya kepada Siti pada harga yang istimewa. Tetapi Siti belum terfikir untuk memilikinya lagi buat masa ini.

“Siti rasa satu keperluan juga untuk anak-anak kerana mereka berada di sana, jadi daripada menyewa rumah dengan kos yang tinggi, lebih baik duduk di rumah sendiri. Lagipun ini juga satu pelaburan,” katanya mengenai kediaman berharga lebih RM1.5 juta seunit itu.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top