Minggu Setiausaha Bersama Jamal Abdillah

Jamal Abdillah akan membuat persembahan sempena Minggu Setiausaha di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur yang akan diadakan pada 3 April 2012 pukul 12 tengah hari hingga 3 petang.

Para peminat dan setiausaha yang ingin menyaksikan persembahan Jamal bolehlah membuat tempahan meja di kaunter tempahan di Aras 2, PWTC atau menerusi talian 03-26146701 atau 03-26146702.

Minggu Setiausaha bersama Jamal Abdillah yang akan diadakan di PWTC bulan depan itu mengenakan bayaran berdasarkan jualan harga meja RM2,000, RM3,000 dan RM5,000 dengan menyediakan 100 buah meja.


Untuk menu makan pada acara ini, penganjur menyajikan empat bahagian hidangan Barat. Memberi tarikan, pelbagai hadiah cabutan bertuah menanti peminat bertuah antaranya dua tiket penerbangan pergi dan balik ke mana-mana destinasi pilihan di dunia tajaan Etihad Airways bersama hadiah lain berupa penginapan hotel dan resort serta barangan elektrik.

Selain menyanyi solo, Jamal turut menjemput dua penyanyi undangan iaitu Isma (Akademi Fantasia) dan Alif Nasir serta Dee selaku pengacara majlis dan persembahan itu akan diiringi sekumpulan pemuzik yang diketuai oleh Bell.

Jamal Abdillah sentiasa berusaha mempelbagaikan lagi gaya serta corak persembahannya bagi mengelakkan para penonton berasa bosan.

"Kalau boleh di setiap persembahan saya akan menampilkan konsep yang berbeza. Contohnya, pemilihan lagu untuk persembahan Minggu Setiausaha lebih kepada lagu-lagu cinta. Ia bertujuan menarik perhatian para setiausaha."

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top