Biodata Profil Ainan Tasneem

Biodata Profil Ainan Tasneem

Biodata Profil Ainan Tasneem
Nama penuh: Ainan Tasneem Redzuan
Nama manja: Ainan
Tarikh Lahir: 4 November (umur 20 tahun)
Pendidikan: Penuntut Kejuruteraan Bioproses,Universiti Malaysia Perlis
Kediaman: Bukit Jalil
Hobi: Menyanyi dan bermain gitar
Facebook: http://www.facebook.com/ainantasneemridzuan

55 ulasan:

  1. kok tgl lahir gag diliatin siiii

    BalasPadam
  2. saya jth hati dgn suara ainan tasneem :)

    BalasPadam
  3. apakah nama fb ainan

    BalasPadam
  4. AKU SUKA DIA-PUNYA SUARA. .pndai jaga vokal n pernafasan. .p ingt. .berdosa bg perempuan yg umurnya lebih 10 thn melntngkn suara di khalayak ramai. .

    BalasPadam
  5. kena tukar kerajaan bg mendidik artis2 malaysia bg tdk trjebk dgn perkara yg tdk wajib dilaungkn bg pmpuan. .sdangkan qariah aurat suaranya,apatah lagi nyanyi. .nk x nk memg ketetapan agama islam. .

    BalasPadam
  6. Oo engineer to be, better to focus on study kot,

    BalasPadam
  7. ketika aku sedang leka bermain dengan telefon bimbitku,
    aku terdengar,satu alunan lagu yg jd kesukaanku,
    aku..keliru,lagunya kutunggu,
    dan tetap kutunggu,kerna...
    ishhh..apsal aq da angau sgt ngn ainan tasneem ni.haha..xske dgr lgu saja.nak kena tgk muka skali.
    kekadang hatiku bertanya,adakah dia dah berpunya,
    kerana diriku berasa,aku jatuh hati padanya...

    BalasPadam
  8. suka lagu ainan . rasa mcm nk dgr slalu laaaaaaa.harap2 dpt buat lbih byk lgi lgu yg best2,.<>drpd cik mon & sepet & uge & TN & tomato

    cuka cangat

    BalasPadam
  9. cntik sngat2 lagu dah best wat lah lagu lain plak berduet dgan saya mane lah tau akak yg cntik leh msuk ajl hihihihi......

    BalasPadam
  10. suara dia sedap. 1st time dgr lagu ni trus tpikat

    BalasPadam
  11. ulang tahun kita sama lho........

    BalasPadam
  12. suara bukan aurat...

    BalasPadam
  13. saya peminat setia anda..keep it up..see u in unimap...

    BalasPadam
  14. lmbut jak suara dia... kiut:)

    BalasPadam
  15. Sma umur dgn saya lah...klau ainan sudi,boleh duet dgn saya..:)

    BalasPadam
  16. Suara aurat la bro, hrp maklum~

    BalasPadam
  17. dosa dan pahala d tntukan olh yg ESA...

    BalasPadam
  18. aslm sila sebarkan gambar pic budax yg hilang smlm di terengganu http://sy.my/1489

    BalasPadam
  19. suara sdp..tp aurat tetap aurat..ish3

    BalasPadam
  20. Suare dy sdap la xdoww lgu laen keew
    hrap hrap buat lbih byak agi.....

    *like

    BalasPadam
  21. AQ ske lgu ko la ainan

    BalasPadam
  22. Bes lagu aku suka dia.. Like 100x

    BalasPadam
  23. aina mende gok mu

    BalasPadam
  24. Bapa Ainan ni pernah bagi ceramah dkt sekolah :)

    BalasPadam
  25. suara ainan tasneen mmg best n tuannya pun cantik gak

    BalasPadam
  26. hai kak saya bru 11 thn saya suka lagu akak blh tk kalau akak mainkan setiap hari dan setiap masa.k.ainan blajar kat mna?kalau k.ainan bljar kat UM mesti k.ainan kenal dgn zahira hidayu kan.

    BalasPadam
  27. not bad :) good

    BalasPadam
  28. Suara akak Ainan same with me... takdak lah aku tipu jaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tipu hahaha......:-)

      Padam
  29. ainan cntek la.. Bgi no fon bole? Umo kite ni sbaye,. Nk knl lbh rpt. Huhu

    BalasPadam
  30. hai kak comel,,, ap khabar...

    BalasPadam
  31. ermm..dlm surat khabar kte nk jd pensyarah but why amek jurusan kejuruteraan bioproses?? ( thinking alone )

    BalasPadam
  32. hmm...suara ainan tasneem mcm dbuat buat..bkn nye nk kutuk ke ape..cme suare dye mcm suare suprano ..

    BalasPadam
  33. mcm tu ke lah ingat kan org melaka hehehehe..
    tapi layan profie dia

    BalasPadam
  34. D0k keja nk ng0rat 0wang... mngaji p0n x abis lagi... btoi ark kak ainan..

    BalasPadam
  35. Suara perempuan x aurat sekiranya hendak meningkatkan bakat tetapi aurat bg prempuan yg sebnarnya ialah sngaja mmbuat suara yg mnimbulkan nafsu... Tp jnganlah marah.. 0k... Ini untuk pngetahuan shja...

    BalasPadam
  36. lagu awak best

    BalasPadam
  37. Ainan
    Tasneem bilah lagi kmu ada album bru

    BalasPadam
  38. Ainan cute lh.. pndi nyanyi lg tuer

    BalasPadam
  39. sya peminat setia ainan tasneem...

    BalasPadam
  40. Minta no hp y song






    BalasPadam
  41. cantik lah ainan nie hehehe i like it ^_^

    BalasPadam
  42. ka ainan pilih rawatan dimana untuk wajah?
    saya suka ka ainan sudah cantik suara cantik



    -frina hs

    BalasPadam
  43. Biodata x Boleh Bagi musuh Tengok nnty Dia Buat Kat Biodata Kita Macam 2

    BalasPadam
  44. k.ainan ni comel laaa...suara pown comel mcm tuan pny suara...hehe :D smile alwaz..

    BalasPadam
  45. Saya sebenarnya tak suka ainan tasneem tapi saya suka lagunya harap kakak dapat datang ke birthday party saya di jln limau kasturi tmn kiyai ridzuan biar saya suka awak tolong balas ye:-)

    BalasPadam
  46. Cantik mnawan aty suara comey mmikat aty..

    BalasPadam
  47. bleh lha. .
    Pling aku suka lagu ny yang 150 juta,

    rmai ny snyg nya d sebar kn.

    BalasPadam

Belajar Gitar


Keterangan lanjut, sila klik sini.

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top