Peminat fanatik Spice Girls pastinya teruja apabila Melaine Brown mengumumkan kumpulan tersebut akan kembali bergabung.

Bagaimanapun, gabungan tersebut ternyata telah berhadapan dengan kesukaran apabila Victoria Beckham atau Posh dikatakan tidak dapat untuk menyertai ahli kumpulan yang lain. Selain Melanie Brown dan Victoria Beckham, tiga lagi anggota Spice Girls terdiri daripada Geri Halliwell, Emma Bunton dan Melanie Chisholm.


Namun begitu, penolakan berkenaan untuk bergabung serta mengadakan sebuah konsert adalah disebabkan kesibukan isteri kepada pemain bola sepak popular, David Beckham menjalankan perniagaan serta menguruskan empat orang anaknya.

"Boleh dikatakan gabungan yang mahu dilakukan ini tidaklah seperti yang diharapkan apabila Posh menyatakan dia sangat sibuk. Walaupun pada mulanya dia agak berminat, tetapi risau sekiranya tidak mampu memberi komitmen yang diharapkan.

"Seperti yang diketahui perniagaan fesyennya sedang berkembang, namun dia tidak memiliki kakitangan yang mencukupi. Malah, kalau ada waktu terluang dia akan habiskan masa bersama anak-anaknya," jelas sumber terdekat penyanyi tersebut kepada akhbar Mirror UK.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top