Kumpulan komedi Projek Disko Baldi bakal menjayakan pementasan sketsa bagi penggemar komedi pada 16- 19 Februari 2012 di PJ Live Arts, Jaya One. Berjudul “Love” pementasan sketsa selama 90 minit ini akan menampilkan sketsa-sketsa bertemakan cinta dan juga isu-isu semasa.

Persembahan dwi bahasa ini akan memaparkan sketsa yang ‘gila-gila’ dengan dendangan lagu-lagu ciptaan asal. Projek Disko Baldi dianggotai tujuh orang ahli iaitu pelakon filem Pisau Cukur, Redza Minhat, pelakon teater terkenal The Secret Life of Nora, Iedil Putra, Shamaine Othman, pelakon teater dan drama popular, Megat Sharizal, Farah Rani, Ashraf Zain dan Tuan Faisal yang telah bekerjasama untuk menulis sketsa-sketsa tersebut. Turut serta sebagai pelakon jemputan dalam persembahan ini adalah pelakon teater dan televisyen, Sherry Abdullah.

Pengarah Artistik Playground Productions, Megat Sharizal berkata, “Kali ini Projek Disko Baldi telah memilih tema cinta kerana banyak perkara kelakar yang boleh dikaitkan dengan urusan hati. Walaubagaimanapun, sketsa kami tidak terbatas kepada isu-isu cinta sahaja tetapi juga isu-isu semasa di kalangan rakyat Malaysia.

“Selepas persembahan pertama kami, kami gembira apabila ramai penonton boleh menerima gaya komedi kami yang berlainan. Kami juga mendapat ramai penyokong khususnya di laman Facebook, Twitter dan Youtube kami. Tiba masanya kami memberikan peminat kami sebuah lagi pementasan sketsa”, tambah Megat.

Projek Disko Baldi akan dipentaskan di PJ Live Arts, Jaya One pada jam 8.30 malam pada 16-19 Februari dan 3.00 petang pada 18 dan 19 Februari 2012. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.facebook.com/projekdiskobaldi.

Poster Projek Disko Baldi

Maklumat Persembahan Projek Disko Baldi - LOVE

16-19 Februari 2012, 8.30 malam
18 & 19 February 2012, 3.00 petang
Lokasi : PJ Live Arts, Jaya One, Jalan Universiti
46200 Petaling Jaya

Harga tiket Projek Disko Baldi:
Dewasa : Normal Seats (RM35); Premier Seats (RM45)
Pelajar : Normal Seats (RM 25); Premier Seats (RM 35)

Rating : 18-PL
Durasi : 1 jam 30 minit
Bahasa : Bahasa Inggeris & Bahasa Malaysia
Tempahan : www.tix.my / www.pjla.com.my / 603.7960.0439 / boxoffice@pjla.com.my

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top