Jamal Abdillah mengakui tidak terdesak untuk berkahwin lagi dalam masa terdekat selepas hampir lima tahun menduda.

Jamal, 53, berkata pada waktu ini dia berasa selesa menjalani kehidupan secara bersendirian tanpa isteri atau kekasih kerana sentiasa ditemani oleh dua anak lelakinya Osama Yamani, 11, dan Ahmad Zaki Yamani yang berusia enam tahun.


“Saya belum terfikir untuk mencari teman hidup atau isteri buat masa ini. Alhamdulillah, saya selesa bersendirian di samping dua anak saya,” katanya yang ditemui mStar Online, baru-baru ini.

Ketika ditanya mengenai dakwaan kononnya dia kini berkawan dengan seseorang, Jamal menolak khabar angin itu sambil menegaskan dia sibuk menumpukan perhatian pada kerjaya dan dua anaknya sahaja.

“Dakwaan itu tidak betul kerana saya masih sendiri sehingga hari ini. Saya belum bersedia untuk mencari pengganti.

“Saya sibuk dengan pelbagai tanggungjawab dan kerjaya seni dan tiada masa untuk bercinta,” katanya.

Jamal pernah mendirikan rumah tangga sebanyak tiga kali iaitu bersama Basariah Abdul Latiff, Nor Aina Yusuf dan Fatimatuzahra Samad.

Penyanyi berpengalaman hampir 33 tahun dalam seni suara ini bercerai dengan Fatimatuzahra Samad pada 15 Mei 2007 dan dikurniakan anak lelaki Ahmad Zaki Yamani.

Anak sulungnya Osama Yamani pula adalah daripada perkahwinan keduanya.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top