Konsert Greyson Chance Live in Malaysia
Buat peminat Greyson Chance di Malaysia, jangan lepaskan peluang menyaksikan persembahan hebat penyanyi cilik ini. Tiket-tiket konsert boleh mula didapati bermula Jumaat, 9 Februari 2012 di kesemua kaunter berikut; Rock Corner KLCC, Subang Parade, The Gardens, Midvalley Megamall, The Curve; Victoria Music Centre, cawangan The Guitar Store dan juga KL Live. Harga tiket adalah dari RM 188 (JSZone); RM 138 (Zon Parti); dan RM 88 (Biasa).

Greyson akan membuat persembahan di KL Live pada 17 April 2012, bermula jam 8.30 malam.

Greyson Chance Live in Malaysia

Untuk maklumat lebih lanjut berkenaan tiket dan sebagainya, boleh menghubungi TicketproHotline di talian 03-78807999 atau dapatkan tiket anda secara dalam talian di www.ticketpro.com.my.

Diskaun sebanyak 20 peratus akan diberikan kepada sesiapa yang membeli tiket sebelum 29 Februari 2012. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut lagi berkenaan konsert jelajah Greyson ini, anda bolehlah melayari laman sesawang www.jsconcert.com dan https://www.facebook.com/JSConcertProductions atau laman sesawang rasmi beliau di www.greyson-official.com

Greyson Chance Live in Malaysia dibawakan khas untuk anda oleh JS Concert Productions dan MIDAS Promotions.

Info Greyson Chance

Greyson Chance, anak muda berusia 15 tahun yang bakatnya ditemui menerusi laman sesawang Youtube akan kembali membuat persembahan secara langsung di Malaysia.

Tentu ramai yang masih ingat akan kelibat Greyson sewaktu diundang menjadi artis jemputan pada malam Anugerah Industri Muzik yang lalu. Gandingan mantapnya bersama Najwa Latif mendendangkan rendisi tersendiri lagu ‘Paparazzi’ sememangnya berjaya memukau para hadirin malam itu. Bukan sahaja mempunyai suara yang cukup lunak tetapi Greyson juga berbakat dalam bermain piano.

Siapa mampu menidakkan fenomena yang dicetuskan Greyson apabila videonya menyanyikan lagu ‘Paparazzi’ mendapat lebih 45 Juta tontonan di laman sesawang ‘Youtube’. Faktor X serta aura penyanyi yang berasal dari Amerika Syarikat ini telah membawa namanya ke serata dunia.

Greyson yang sudah menempa nama dengan ‘single’ beliau yang pertama iaitu “Waiting Outside The Lines” semakin mendapat tempat di hati peminat. Pernah muncul dalam rancangan bual bicara yang tidak asing lagi, “The Ellen DeGeneres Show”, bakat anak muda ini terus menggamit perhatian peminat muzik di seluruh dunia.

2 ulasan:

  1. yeayy !!greyson datang malaysia masa hari jadi sayee ..happy ^^
    walaupun saye tak dapat pergi concert tuwh ..

    BalasPadam
  2. he's mine , -.-

    BalasPadam

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top