Siapa sangka pelakon Eina Azman juga mewarisi bakat menyanyi daripada ibunya yang suatu ketika dulu pernah terlibat dalam industri nyanyian.

Jangan tidak tahu, Eina juga merupakan anak saudara kepada juru vokal dan penyanyi terkenal, Juliza Adlizan.

Eina Azman

Eina berkata, bakat dalam bidang nyanyian yang ada pada dirinya tidak akan disia-siakan begitu sahaja, malah dia telah membuat keputusan untuk bergiat lebih serius dalam bidang tersebut.

“Sekarang saya sedang dalam proses menyempurnakan single pertama berjudul Bahagia Bersamanya hasil ciptaan Adnan Abu Hassan yang berkonsepkan balada.

“Ini merupakan langkah pertama saya dalam bidang nyanyian dan berharap peminat dapat menerimanya dengan baik,” ujarnya.

Sebagai percubaan, menurut Eina, dia memfokuskan kepada genre balada terlebih dahulu dan sekiranya maklum balas yang diterima positif, dia tidak akan teragak-agak untuk mempelbagaikan genre nyanyiannya pada masa akan datang.

“Buat masa ini, saya sedang sibuk memilih lokasi untuk penggambaran klip video single pertama ini yang berkemungkinan dilancarkan Mac ini.

“Sementara usia masih muda, saya mahu mencuba banyak perkara dan akan melakukan yang terbaik tidak kiralah dalam lakonan mahupun nyanyian,” katanya.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top