Sinopsis Serapah Darah Bulan Madu

Serapah Darah Bulan Madu mengisahkan Adura yang amat menyayangi suaminya, Johan. Namun, sayangnya sifat baran dan kaki perempuan Johan memporak-porandakan situasi rumahtangga mereka berdua. Johan sering menyalahkan Adura yang tidak boleh hamil atas segala kelakuan curangnya itu.

Adura yang terpengaruh dengan desakan temannya Mona, mula berjumpa dengan bomoh untuk menundukkan Johan dengan cara yang sulit. Bomoh Kelana yang terkenal dalam ilmu hitamnya ternyata mula tertarik dengan kecantikan Adura dan ingin mengambil kesempatan, lantas Adura membatalkan niatnya untuk terus berurusan dengan bomoh itu.

Sinopsis Serapah Darah Bulan Madu

Johan pula mula mengenali Soraya seorang gadis jelita yang ditemui secara tiba-tiba sewaktu pulang dari kelab malam. Perkenalan mereka semakin intim sehinggakan menyinggung perasaan Adura.

Drama Serapah Darah Bulan Madu terbitan Skop Productions ke udara setiap Isnin 10 malam di Astro Prima.Dibintangi Razali Hussein,Salina Saibi,Huda Ali,A.Galak,Allahyarham Mahyun,Kuswadinata.

Trailer Video Serapah Darah Bulan Madu

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top