Hattan Mahu Cari Ketenangan
Selepas disahkan bercerai pada 19 Januari lalu, penyanyi Hattan atau nama sebenarnya Mohd Shukri Shahabudin, 48, ingin menenangkan fikiran dan tidak mahu memberi sebarang komen tentang isu itu.

Hattan berkata selepas melalui detik sukar tersebut, dia akan meneruskan kehidupan serta menguruskan perniagaannya seperti biasa.


"Tiada lagi kenyataan akan dibuat berhubung dengan isu ini (cerai) lagi. Saya cuma nak relaks sahaja dan menjalani kehidupan seperti biasa," katanya.

Hattan melafazkan cerai talak satu terhadap bekas isterinya, Farah Asyikin Othman di hadapan Hakim Abdul Rashid Ramli sekitar pukul 11.30 pagi di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Pilah, pada 19 Januari lalu selepas kira-kira dua bulan mendirikan rumah tangga.

Terdahulu, mereka telah berkahwin pada 11 November tahun lalu secara tertutup dengan kehadiran tetamu seramai 100 orang di kediaman penyanyi tersebut di Seri Menanti, Negeri Sembilan.

Selepas bercerai, persoalan punca kedua-dua mereka bercerai menemui jawapannya apabila foto Farah yang menunjukkan dia sedang berpelukan dengan seorang lelaki di atas katil tersebar.

Bagaimanapun, Hattan enggan mengulas lanjut tentang isu foto berkenaan.

Ditanya adakah Hattan serik untuk melalui kehidupan berumah tangga, katanya dia tidak kisah seandainya Tuhan menemukan jodoh buat dia pada masa akan datang.

"Serik atau tidak, semua itu kerja Tuhan dan Dia yang tentukannya. Saya tiada hak untuk berkata demikian (serik).

"Perancangan saya seterusnya, saya mahu main golf'," seloroh  Hattan

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top