Tiket Percuma Konsert Avril Lavigne

Suruhanjaya Tinggi Kanada dengan kerjasama JS Concert Productions, memberi dua keping tiket percuma menonton konsert 'Black Star Tour' persembahan artis antarabangsa Kanada, Avril Lavigne di sini pada 18 Februari 2012.

Setiausaha Kedua Bahagian Politik, Ekonomi dan Ehwal Awam suruhanjaya itu, Stuart Shaw berkata, permohonan itu boleh dibuat dengan menekan 'like' di http://www.facebook.com/CanadaMalaysia dan nyatakan apakah lagu Lavigne yang menjadi kegemaran anda untuk berpeluang memenangi tiket itu.

Jawapan yang betul akan dimasukkan ke dalam peti cabutan bertuah untuk menentukan pemenangnya, kata beliau dalam satu kenyataan, Selasa.


Peraduan itu akan berakhir pada tengah hari 15 Februari ini dan pemenang akan dihubungi menerusi Facebook, kata Shaw.

Lavigne merupakan penyanyi, penulis lagu dan pemuzik dari Napanee, Ontario, popular dengan lagu-lagu seperti: 'Complicated', 'Sk8er Boi', 'I'm With You', dan 'Losing Grip' dari 2002 6X platinum 'Let Go' diikuti dengan 'Girlfriend', 'When You're Gone', dan 'Hot' dari platinum 'The Best Damn Thing' pada 2007.

Album keempatnya 'Goodbye Lullaby' dipasarkan pada Mac tahun lepas.

Lavigne juga telah melancarkan karier keduanya sebagai seorang usahawan dengan mencipta dan melancarkan jenama fesyen dan gaya hidup 'Abbey Dawn', pewangi, 'Black Star' dan 'Forbidden Rose'.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top