Biodata Kumpulan Shiro Raja Lawak 6

Biodata Shiro Raja Lawak 6

Shiro Raja Lawak

Biodata Shahrol Raja Lawak 6
Nama Samaran :Shahrol
Nama Sebenar : Shahrol Azizie Bin Azmi
Asal :Johor
Bakat selain melawak : Berlakon, menyanyi, bermain alat muzik
Kerjaya :Bekerja sendiri
Harapan untuk Raja Lawak 6: Untuk menjadi Juara Raja Lawak 6

Biodata Ajak Raja Lawak 6
Nama Samaran :Ajak
Nama Sebenar : Mohd Hanaffi Bin Razak
Asal :Johor
Bakat selain melawak : Berlakon, menyanyi, bermain alat muzik
Kerjaya :Emcee
Harapan untuk Raja Lawak 6: Untuk menjadi Juara Raja Lawak 6

Post Comment

20 ulasan:

nur chahaya abadiey berkata...

lawak pulak dorang nie..

Tanpa Nama berkata...

bila masa ajak keje jadi emcee

Tanpa Nama berkata...

Shahrol Azizie Bin Azmi..kenai dia masa induksi di AIM...dia dah berhenti jadi Imigresen officer ka?

Tanpa Nama berkata...

yang ajak tu bukan mamat navy ke?

Tanpa Nama berkata...

Owh si shahrol ni batch imigresen yg lapo diri kt UTM,dh final bru igt

Tanpa Nama berkata...

Si shahrol ni pegawai ka kat imigresen? da kawen?

Tanpa Nama berkata...

Shahrol da kawen????hehehehehe

Tanpa Nama berkata...

Muke diorang ... STYLE ~ ^^v

Tanpa Nama berkata...

Dua2 best

Tanpa Nama berkata...

dua2 pandai buat lawak sampai jadi juara RL6

Tanpa Nama berkata...

ajak tu hensem kan...kalau la aq dpt hidup semati ngan dia...

Nora berkata...

Ape maksud emcee tu . Boleh tak sesiapa bagi tau

Tasha risa berkata...

Ajak tu boleh tahanlah muka dia .

Tasha risa berkata...

Ajak tu boleh tahanlah muka dia .

Wawa berkata...

Ajak tu comel je muka dia

Tanpa Nama berkata...

Hanffi! 

Tanpa Nama berkata...

ajak tu sweet sangat

sufi maisa berkata...

emcee tu mcm juru acara lah awk..

sufi maisa berkata...

ajak kwin dh..ank sorg..

erwanned berkata...

Pd.. smakj

Sila komen Biodata Kumpulan Shiro Raja Lawak 6

Home


Kurus dengan cepat, sila klik sini.


Belajar gitar, sila klik sini.

 
Biodata Kumpulan Shiro Raja Lawak 6

Home | Disclaimer | Contact