Profil Najwa Latif Biodata Najwa Latif
NAMA PENUH: Imratul Najwa Abdul Latif
NAMA KOMERSIAL: Najwa Latif
TARIKH LAHIR: 23 Mei 1995
TEMPAT LAHIR: Batu Pahat, Johor
STATUS: Pelajar SMK (P) Temenggong Ibrahim, Batu Pahat, Johor
HOBI: Menghasilkan lagu dan bermain peralatan muzik gitar, dram dan piano
LAMAN SOSIAL: http://www.najwalatifs.blogspot.com/
FACEBOOK FANPAGES: najwalatif
TWITTER: @njwalatif
YOUTUBE: www.youtube.com/najwa595

18 ulasan:

  1. I LIKE YOU NAJWA LATIF..BLEH X KAK NAJWA JDI AKAK KANDUNG SY PLS KAK NAJWA...^_~

    BalasPadam
  2. shazliyana bt abu bakar1 April 2012 12:04 PTG

    nama dia pun best jugak.

    BalasPadam
  3. tringin nk jd cm najwa latif.. umo pn sma.. heh

    BalasPadam
  4. jika anda ingin tahu siapa saya anda haruslah telefon 0148474322
    ok............

    BalasPadam
  5. kakak bila nk dtg mentakab

    BalasPadam
  6. kak najwa,,, u s0 pretty n cute... hari tu kan,,saya pergi kat mall,,, ad yg tanya saya'eh adik najwa latif ke?' hihihi :) nie ika,,, kalau kak ad masa t'luang dtg ah terengganu,, lot 11346,,jln meng telipot,kg padang nenas,batu rakit,terengganu(dekat dgn masjid padang nenas)

    BalasPadam
  7. kak najwa sangat cantik ...kak najwa amat cute..

    BalasPadam
  8. jom dtg kuntn....

    BalasPadam
  9. cute r kak wawa nie...semoga lulus spm dngn cemerlng r kak...hihi...

    BalasPadam
  10. Kaq najwa nie cantix lh..

    BalasPadam
  11. Kaq myg pn0h tax? Maaf ea.. grau j.. jgn ambil hati ea..

    BalasPadam
  12. I LIKE U Najwa .. U r very so sweet girL .. I hope u wiLl sucses in music industri .. InsyaAllah amim .. Go! Go!! Najwa ..

    BalasPadam
  13. Putera Ranjuna @ 010-577739428 Disember 2012 5:07 PTG

    Teruskan perjuangan & cita2 wawa utk berjaya dalam industri music .. Putera doakan agar wawa dapat menembusi pasaran industri music antarabangsa .. InsyaAllah PEMINAT NO.1 NAJWA LATIF @ PUTERA RANJUNA 010-5777394

    BalasPadam
  14. NAJWA BEST LA LAGU AWAK.SAYA MINAT.

    BalasPadam
  15. lagu najwa bgus,saye suke kan itu...beleh jugak datang ke indonesia khusnya di riau

    BalasPadam
  16. najwa.....lgu awak smue best..yang pling sya gemari adamu,sahabat,carta hati dan cinta muka buku....... sya harap awak dpat shat waafiat.......... nurul naziedah natasya

    BalasPadam
  17. mekum kak najwa ...... akak pa khabar nurul hrap akak sentiasa shat .... nurul nie dri dulu lgi minat kat akak.... klau akak tak busy akak dtang lh kat kningau.... k lh kak bye... mekum...

    BalasPadam
  18. kak najwa cute sgt....lagu2 kak najwa semuanya best2 giler..saya harap kak najwa succes...i love you kak najwa,,hahaha....k papai,,salam

    BalasPadam

Belajar Gitar


Keterangan lanjut, sila klik sini.

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top