Vokalis kumpulan Hujan, Noh Salleh gembira dengan kehidupan barunya sebagai suami kepada penyanyi Mizz Nina, lebih-lebih lagi Nina mula rajin memasak untuknya.

Kata Noh, selepas pulang dari berbulan madu di beberapa negara Eropah pada awal bulan ini, Nina mula mempelajari pelbagai masakan.


"Setakat ini, Nina dah mula memasak dan antara kegemaran saya ialah ayam masak kicap dan sambal tumis.

"Biasalah mula-mula masak, ada kurang sana sini dan masin sikit. Setakat ini, dia mengambil 'jalan selamat' dalam menu masakannya. Apa-apa pun, saya suka!" selorohnya.

Selain itu, bercerita mengenai pertama kali berpuasa bersama Nina, kata Noh dia berasa seronok dapat berpuasa bersama, berbeza dengan zaman bujangnya yang kerap bersahur dan berbuka puasa di studio sahaja.

"Biasalah, masa zaman bujang dulu, makan minum kita tak jaga sangat. Memandangkan saya sentiasa tak tidur malam, maka sahur saya seperti masa makan saya yang biasa.

"Bila dah beristeri, barulah saya rasa kembali perasaan bangun tidur untuk sahur dan kemudian, pulang ke rumah secepat mungkin untuk makan bersama," ujarnya.

~ mStar

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top