Selena Gomez, 19, dilaporkan telah memutuskan hubungan dengan kekasihnya, Justin Bieber, 17, selepas merasakan jejaka itu tidak cukup matang dan bersikap keanak-anakan untuk menjalani hubungan yang lebih serius.

Menurut laporan portal contactmusic.com, teman Bieber yang dikenali sebagai Metro mengesahkan kepada akhbar Daily Star hubungan cinta dua bintang itu sudah berakhir.


"Hubungan cinta mereka (Gomez dan Bieber) yang sensasi itu sudah berakhir. Apa yang Selena mahukan hanya berkawan.

"Dia merasakan Justin tidak cukup matang untuk melayari hubungan yang lebih serius dan stabil untuk tempoh jangka panjang.

"Dia kini mencari lelaki yang lebih berusia, berpengetahuan dan berpengalaman," kata Metro seperti dipetik portal tersebut.


Menurut beberapa spekulasi, perpisahan mereka itu didorong oleh keputusan Gomez yang melihat aktor Shia LaBeouf, 25, sebagai calon yang lebih sesuai untuknya.

Desas-desus juga mendedahkan perpisahan itu juga berlaku selepas Gomez mengesan Bieber ada menghantar pesanan mesej kepada bekas kekasihnya, Jasmine Villegas.

1 ulasan:

  1. hmm .... why do they give for my best mate if they can not be broken JUSTIN BIEBER Drew & Selena MARIE GOMEZ please ...

    # someone who is very fit and romantic

    BalasPadam

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top