Penyampai radio Suria FM, Roslinda Abdul Majid (Dj Lin) bakal muncul dengan album mini tidak lama lagi.

Menurut Lin, dia sudah memilih komposer terkenal dan tidak asing dalam industri muzik namun terpaksa merahsiakan namanya sehingga satu sidang media akan diadakan dalam masa terdekat nanti.

“Sekarang ini, saya sedang dalam proses pembikinan dan bakal memasuki rakaman suara tidak lama lagi kerana terganggu dengan masalah tonsil.


“Saya telah memilih beberapa buah lagu berkonsep cinta dan jiwang atas permintaan daripada peminat yang selama ini banyak menyokong kerjaya saya dalam bidang penyiaran,” katanya kepada mStar Online.

Jelasnya, niatnya membikin album hanya sekadar menunjukkan tanda penghargaan kepada peminat.

“Peminat mengenali saya menerusi program “Suria Cinta” yang lebih banyak berkisarkan tentang cinta jadi sebab itu saya memilih lagu-lagu seperti itu dan kebetulan komposer tersebut juga gemar mendengar program saya, jadi lebih mudah untuk kami bekerjasama.

“Atas perbincangan, lirik lagu itu juga ada kena-mengena dengan perjalanan karier saya.

“Saya juga sentiasa mengambil cakna suara-suara peminat yang sentiasa mendoakan kejayaan dan memberikan sokongan padu. Jadi, saya akan cuba menyahut cabaran ini dan bersedia untuk memenuhi hasrat mereka,” katanya.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top