Biodata pelakon Anzalna


NAMA: Nur Anzalna Md Nasir

NAMA KOMERSIAL: Anzalna

TARIKH LAHIR: 9 Januari 1988

ASAL: Pulau Pinang

DARAH CAMPURAN: Cina (ayah) dan Punjabi (ibu)

KELUARGA: Anak kedua daripada lima beradik (semua perempuan)

HOBI: Melancong, karaoke, menghias rumah

KERJAYA: Model, pelakon

DRAMA: Suria Di Cardoba, Ramadan Terakhir, Gemersik Kalbu

FILEM:: Sepah The Movie

IKLAN: Celcom, Tren2, French Oil

Anzalna Nasir


Biodata Anzalna Nasir

Biodata Anzalna Nasir

9 ulasan:

  1. minta maaf yeeeeeeeeeejika dilihat pic pompuan dgn mat salleh kat mesia ke...pracis...tak tau la,,,mat salleh tu kristian....stakat pegang breast...menjolok dah biasa. Yg minah ter hegeh nak g pracis,,,,,mat salleh tu x tau dosa pahla...yg minah lak...mungkin sengaja x tau dosa....tut tut....kantoi kot

    BalasPadam
  2. mekap kalau tak habis sebotol foundation tak sahhh!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  3. cantikkkkkkk

    BalasPadam
  4. bukan dia ada berlakon dalam drama yang ayu raudhah dan aqasha tu ke?

    BalasPadam
  5. Ouch.. besar molot

    BalasPadam
  6. jelitawan , alah biar lah perempuan make up pun! takkan muka selenge je , haihhh#kolot

    BalasPadam
  7. tgk cam gedik ja..muka x cam cina eee benci..aq rasa aq ngan para comment plg lawa..haha

    BalasPadam
  8. Masalahnye anzalna ni org tanjung malim perak..apasal?malu ke nk ngaku?

    BalasPadam
  9. X baik kutuk org.. jaga hal sendiri jerrr..

    BalasPadam

Belajar Gitar


Keterangan lanjut, sila klik sini.

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top