Profil Biodata Zarina Anjoulie Lavocah

NAMA PENUH: Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul
KETURUNAN: Melayu, Iran dan Scottish
TARIKH LAHIR: 9 September 1987
ASAL: Kuala Lumpur
KERJAYA: Pelakon dan model
AKADEMIK: Diploma Broadcasting & A Levels Law and Business
STATUS: Bujang
KELUARGA: Anak kelima dari lapan beradik


12 ulasan:

  1. kacukan rupanya..cantik orangnya tapi sikap tu yang kurang cantik dengan pakaian yang menghairahkan

    BalasPadam
  2. saya rasa dia ada masalah..saya tak percaya ibu bapa nya tidak mendidik dia mengenai islam atau moral life yang sepatutnya. jika dia betul tak nak ikut islam sekurang-kurangnya dia mesti tahu hormatkan masyarakat disekelilingnya. saya kesian pada dia,semoga dia di beri petunjuk..saya rasa dia mungkin bukan islam la. ibu bapa dan saudaranya mesti islamkn dia semula, beri tunjuk ajar..kesian dia.

    BalasPadam
  3. masing2 ada cara untuk mencari rezeki, kenapa kita nak soalkan? Tak ada masalah. Tak suka diam2 sudah. Yang suka sokonglah tu je. Jangan nak hentam2 org je. Tengok diri sendiri bukannya sempurna sangat.

    BalasPadam
  4. ketiak hitam la pulokkkk.....

    BalasPadam
  5. tau mengutuk ja orang malaysia ni..haha..kutuk orang, tapi diri sendiri x sedar cmana..lagi layak dikutuk rasanya..memasing hidop la beb

    BalasPadam
  6. BE YOURSELF..... WHATEVER YOU WANT DO.. THIS YOUR LIFE!!

    BalasPadam
  7. mmg la hidup masing2 tp kna fikir jugak hidup x lama... balik2 nnti kmbali kpd maha pencipta... ada bekalan ke nk mnghadapNYA ? org yg kurang ilmu saja akn ckp ''masing2 ada cara untuk mencari rezeki, kenapa kita nak soalkan? Tak ada masalah. Tak suka diam2 sudah. Yang suka sokonglah tu je. Jangan nak hentam2 org je. Tengok diri sendiri bukannya sempurna sangat.''

    p/s : sebagai umat islam kita haruslah saling mengingati... insyaALLAH..

    BalasPadam
  8. kite x perlu nk jadi ustaz sbb nak tegur orang... Kalau nak tunggu sempurna, ustaz dan ulama' pn x sempurna. Nak cakap ''dosa masing2 ,kubur asing2'' kpale hotak ko la.. Kalau kubur masing2, gali sendiri la. Mandi sndiri, balut kapan sndiri, kambus sndiri la... Kalau bala datang, bkan die sorang je kene. Satu kawasan kena skali. Allah blum nak tunjuk je lg tu...

    BalasPadam
  9. setakat celup belum original dah macam nak rak .

    BalasPadam
  10. dia ni x mndapat didikan agama yg cukup...slalu cari gduh sana sini.. kalo nak popular cri la jlan yang lbh afdal..bukan dgan mengaibkan org lain...imej sbagai org timur yg beradab ptt djga..

    BalasPadam
  11. jangan laaa asyik mau mngata dgn dia.. dia pun manusia biasa.. smua org prnh buat dosa.. pasti ada klemahan kan??? tugas kita (org llaki) bimbing laa dia... nie tdk.. yg 'prasan alim' asyik mngutuk, itu bkn mau merubah dia, mkin mrosakkan dia adalah krn kata2 itu doa.. dan sya tgk mkin rmai llaki yg ambek ksempatan dkt dia... ksian jga aq tgk dia kna fitnah bkn stakat manusia, tpi fitnah dunia skali dia kna... ish2.. dunia zmn skrg.. ~_~

    BalasPadam
  12. wah2 anon ni sedap2 dia je kutuk zarina tu bkn islam!! awak belajar dari mahzab mana ni..mungkin dia kurang didikan agama..tp tlg jgn panggil dia bkn islam!

    BalasPadam

Belajar Gitar


Keterangan lanjut, sila klik sini.

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top