Profil Zizan Raja Lawak

NAMA PENUH: Mohd Razizan Abd Razak
TEMPAT LAHIR: Dungun, Terengganu
TARIKH LAHIR:15 April 1984
PENCAPAIAN: Naib Juara Raja Lawak Astro musim pertama, Favourite TV Personality Award di Shout! Awards
FILEM: Hantu Bonceng, KL Gangster dan Baik Giler.



31 ulasan:

  1. tahniah sebab dah jadi naib juara Raja Lawak:)

    BalasPadam
  2. tahniah kepada man kerna mnjadi juara raja lawak musim ke 5.....dan kepada r2 juga kerana menjadi naib juara.....raja lawak is the best... :D

    BalasPadam
  3. sayang zizan

    BalasPadam
  4. minatt sgt kt zizan

    BalasPadam
  5. saya minat zizan .zizan sangat comel la.sayang zizan

    BalasPadam
  6. zizan trbaik!!!!dungun kat ner?aq simpang sungai rengas jln kuala berang....zizan and johan trbaik dri ldang!!!!

    BalasPadam
  7. tahnia zizan kerana menang dalam super spontan tahun 2012

    BalasPadam
  8. tahniahhhhhh zizannnnn sa minat awakkkkk bolehh pergi sabahhh takkkkkk plsss??????

    BalasPadam
  9. zizannnn saya terlampau minat awkkkk

    BalasPadam
  10. zizan sya sgt minat kt awk...klw bleh my la kedah....
    sya teringin nk tgk mka awk dpan2....klw tgk dlm gmbar tk puas la....:)

    BalasPadam
  11. saye minat sangat ngan zizan! salam dari Brunei Darussalam :)

    BalasPadam
  12. Abg zizan,sya mnt abg sgt2 la. . Bleh tak prgi kuching abg?? Please??

    BalasPadam
  13. bereh gu....org kite cipte name,dungun kat aner zizan weh,aq area marang nie.....terbaik der...

    BalasPadam
  14. Hebat ZIZAN...klau ade mse..dtng lh kt kuantan..terbaiklh zizan : D

    BalasPadam
  15. zizan !!!
    Sy minat awk sngt5X ..
    HEHEHE ..
    bnyk koleksi gmbar awk dlm bilik sy tau ..
    semoga awk trus maju dgn krjaya awk ..
    Siriusly ,, I l0ve Mohd Razizan B. Abd Razak ( :

    BalasPadam
  16. zizan!!! i suka u...

    BalasPadam
  17. Zizan terbaek lah!!!

    BalasPadam
  18. Zizan !!
    Saya minat sangat kt awk ..
    Kalau saya buka internet .. xsah kalau
    xsearch name awk ..
    Dalam Phone sya pnh dengan gambar 2 awk ..
    Sya nii peminat setia awk tauu..
    So .. Good Luck For You Zizan Razak ..



    Nakk .. Bbpin plezz..

    BalasPadam
  19. boleh minta nombor telefon?

    BalasPadam
  20. encem la abg zizan nie suka tgk abg dlm filem hantu kapcai encem sgt and saya ucap tahniah kat abg zizan sebab dah jadi naib juara Raja Lawak abg zizan nie bagus selalu wat yg terbaik untuk diri sendiri:)

    #khas dari adik hazira...:D

    BalasPadam
  21. Dulu zizan kegemaran saya tapi sekarang tidak lagi . Cuma adalah sikit m

    BalasPadam
  22. handsome la...abg zizan nk mintak nombor boleh.

    BalasPadam
  23. Abg zizan memang terbaik saya minat giler100 kat abg zizan.saya peminat setia abg zan.....

    BalasPadam
  24. boleh tak minta nombor telefon

    BalasPadam
  25. abang zizan i love you very much

    BalasPadam
  26. abang zizan boleh tak ika nak nombor handphone

    BalasPadam
  27. zizan hensem .. nk ngat jumpe zizan .. bile la leh tngok zizan face to face .. slame ni tgk kt lam tenet n lam tv j ..

    BalasPadam

Belajar Gitar


Keterangan lanjut, sila klik sini.

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top