Biodata Aiman (Kamilah Bintang)



Nama: Mohammad Aiman Azli B Aziz
Umur: 14 tahun
Tinggi: 157cm
Berat: 45kg
Dari: Semenyih
Hobi: Menyanyi dan bersiar–siar
Keistimewaan: Aiman mempunyai perwatakan yang menarik. Beliau juga hebat dalam bergaya dan juga berfesyen. Suka berkaraoke bersama keluarga.

27 ulasan:

  1. aiman!!da ade gurlfrend kewh...klau x de nak jadi bleyh...but saye bawu dajah liyme...n 1 lagi..nak no teyfoyne leyh....

    BalasPadam
  2. assalamualaikum,aiman nk nombor telefon boleh x saye peminat setia and peminat nombor satu awk tau!!aiman nk gf leh hehehehe....awk cute lah aiman soo cute

    BalasPadam
  3. aiman yg lps nk tu "jadi" tau lupa nk letak soryy...[yg nk tu baris ke dua]

    BalasPadam
  4. aiman nk jadi kwn leh????

    BalasPadam
  5. sya bnci aiman coz mnta pji.......
    lgi 1 uda ar mka 2 x maco jngn ar wat 2 maco.....

    BalasPadam
  6. aiman...nak no tepon bule ? i syg u la..

    BalasPadam
  7. saya setuju ngan tanpa nama....korang ingat aiman senang2 je nak bagi no tepon kat korang.....pas2 mintak nak jadi gf aiman.....korang ingat aiman bodoh sangat ke???????????

    BalasPadam
  8. SYE BNCY..TANPA NME...
    AIMAN X MNTK POWN DY PUJI..
    HRMM DORNG YG PUJI..
    SYE TAW LARH AWK X DEW PMNT..
    HAHAX BAB TUWH AWK MRH KAWN...

    BalasPadam
  9. au bnde kali.. sMak perg die.. pie kte die x nceM..? mate rabon.. hu3.. juz kidding.. kO engt aiman mau v ngt nO.die.. kn die feYmez,xkn xtau kOt..?

    BalasPadam
  10. cik cikkie syaza9 Mac 2011 5:43 PTG

    aiman tu dah ada girlfrien namanya engku farra ira..

    BalasPadam
  11. sebenarnya...aiman ni digelar 'boboy' tau...aku kenal mamat ni waktu aku umor 11 tahun sebab aku kwn myspace dia...skrg ni aku umor 14 taun...x sangka mamat yg aku slalu komen n tag gmbr dier ni dah jadi terkenal...maklum la..aku mana ada astro...so, aku tau dier masuk KB ni pon, dari kwn aku...

    BalasPadam
  12. hey,aiman how are u?aiman nice and cute he.he.he.aiman blh tk nk kawan?

    BalasPadam
  13. ykerw m0o ? . cm taa cye jerw ,, huhu ,,

    BalasPadam
  14. so cute la abg aiman nie.......
    blh nk knlan kha.....

    BalasPadam
  15. korang post post komen kat sini macam lah aiman tuh reply back.. perhh la.. jangan nak jadi bodoh boleh tak? ada fans tuh bagus. xyah ah sampai nak mintak no.tel+jd gf dia. bukan nyer dia nak pon. buat malu diri sendiri jer. saiko. opss

    BalasPadam
  16. woi aiman!!!!..kau ingat,kau bagus sgt ker???...suara pon sengau mcm k***k panggil hujan je...werkkkkkkk!!!!!!!BENCI AIMAN BENCI AIMAN BENCI AIMAN..pergi JAHANAM la kau..

    BalasPadam
  17. comey la dak nie....i hope ko dpt capai ape yg ko impikan.........muke ko ade pakej pe....jd actor leh...jd model pown boleh.......pedulikkan ape yg owg laen ckp k....pk yg positif jer dek ek.....

    BalasPadam
  18. tarikh lahir ko bila
    lahir tahun ba pe

    BalasPadam
  19. Neyy larhh style bdaq zaman skrang.....hebat betul....hehe...(:

    BalasPadam
  20. Assalammualaikum.saye nak tanye tentang perkembangan awak yang terkini selepas program kamilah bintang kerane saye peminat awak.sebenarnya 2012 saye baru berpindah ke semenyih.

    BalasPadam
  21. Sape2 yg x suke kat aiman ni fikir2 ler dahulu sbb klu kita benci orang2 lagi ramai ler orang yg x suka kat kita..wassalam

    BalasPadam
  22. aq suke part anonymous punye postttt....
    tpi aiman mmg comelll ponnn....mint ngn aiman ...tpi pda yg lain 2 x yah nk beriye lha ...nk mntk no tepon dea ...nk jdi gf dea ke .... muke cam dea 2 mstilha dh ade gf...korg x malu ke mntk2 no tepon dea+nk jdi gf dea ....serabottt jeee....

    BalasPadam
  23. tolong lha pahm buat malu kaum pompuan jeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  24. Karayuqeezamie6 Jun 2012 8:37 PTG

    Hajji...awq,see taw awq ski see kan....???tapi Ida cam ner????ni laila

    BalasPadam
  25. ccccccccccccc

    BalasPadam
  26. Aiman smpai skunk msih cute dan hndsme..hehehe,,ssiapa yg mnta nber tlfon aiman 2 jgn lah smpai ajak couple plak..nty mrah kt gf aiman plak..huhuhuhuhu(@-*)

    BalasPadam
  27. assalamuailaikum,,, ramai nye suka Aiman,,,hehehe saya pun suka Aiman,, tapi saya tak sepadan saya baru darjah 5 nak masuk darjah 6,,, ke bye bye assalamuailaikum

    BalasPadam

Belajar Gitar


Keterangan lanjut, sila klik sini.

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top