Biodata Aiman (Kamilah Bintang)

Biodata Aiman (Kamilah Bintang)



Nama: Mohammad Aiman Azli B Aziz
Umur: 14 tahun
Tinggi: 157cm
Berat: 45kg
Dari: Semenyih
Hobi: Menyanyi dan bersiar–siar
Keistimewaan: Aiman mempunyai perwatakan yang menarik. Beliau juga hebat dalam bergaya dan juga berfesyen. Suka berkaraoke bersama keluarga.

Post Comment

27 ulasan:

fatin berkata...

aiman!!da ade gurlfrend kewh...klau x de nak jadi bleyh...but saye bawu dajah liyme...n 1 lagi..nak no teyfoyne leyh....

hanis berkata...

assalamualaikum,aiman nk nombor telefon boleh x saye peminat setia and peminat nombor satu awk tau!!aiman nk gf leh hehehehe....awk cute lah aiman soo cute

hanis berkata...

aiman yg lps nk tu "jadi" tau lupa nk letak soryy...[yg nk tu baris ke dua]

hanis berkata...

aiman nk jadi kwn leh????

Anonymous berkata...

sya bnci aiman coz mnta pji.......
lgi 1 uda ar mka 2 x maco jngn ar wat 2 maco.....

anismasya berkata...

aiman...nak no tepon bule ? i syg u la..

org cerdik berkata...

saya setuju ngan tanpa nama....korang ingat aiman senang2 je nak bagi no tepon kat korang.....pas2 mintak nak jadi gf aiman.....korang ingat aiman bodoh sangat ke???????????

Secret ID berkata...

SYE BNCY..TANPA NME...
AIMAN X MNTK POWN DY PUJI..
HRMM DORNG YG PUJI..
SYE TAW LARH AWK X DEW PMNT..
HAHAX BAB TUWH AWK MRH KAWN...

shaqinah berkata...

au bnde kali.. sMak perg die.. pie kte die x nceM..? mate rabon.. hu3.. juz kidding.. kO engt aiman mau v ngt nO.die.. kn die feYmez,xkn xtau kOt..?

cik cikkie syaza berkata...

aiman tu dah ada girlfrien namanya engku farra ira..

moo berkata...

sebenarnya...aiman ni digelar 'boboy' tau...aku kenal mamat ni waktu aku umor 11 tahun sebab aku kwn myspace dia...skrg ni aku umor 14 taun...x sangka mamat yg aku slalu komen n tag gmbr dier ni dah jadi terkenal...maklum la..aku mana ada astro...so, aku tau dier masuk KB ni pon, dari kwn aku...

sabrina berkata...

hey,aiman how are u?aiman nice and cute he.he.he.aiman blh tk nk kawan?

Anonymous berkata...

ykerw m0o ? . cm taa cye jerw ,, huhu ,,

Anonymous berkata...

so cute la abg aiman nie.......
blh nk knlan kha.....

Anonymous berkata...

korang post post komen kat sini macam lah aiman tuh reply back.. perhh la.. jangan nak jadi bodoh boleh tak? ada fans tuh bagus. xyah ah sampai nak mintak no.tel+jd gf dia. bukan nyer dia nak pon. buat malu diri sendiri jer. saiko. opss

Tanpa Nama berkata...

woi aiman!!!!..kau ingat,kau bagus sgt ker???...suara pon sengau mcm k***k panggil hujan je...werkkkkkkk!!!!!!!BENCI AIMAN BENCI AIMAN BENCI AIMAN..pergi JAHANAM la kau..

Vampire berkata...

comey la dak nie....i hope ko dpt capai ape yg ko impikan.........muke ko ade pakej pe....jd actor leh...jd model pown boleh.......pedulikkan ape yg owg laen ckp k....pk yg positif jer dek ek.....

Tanpa Nama berkata...

tarikh lahir ko bila
lahir tahun ba pe

Tanpa Nama berkata...

Neyy larhh style bdaq zaman skrang.....hebat betul....hehe...(:

Syiha Afifi berkata...

Assalammualaikum.saye nak tanye tentang perkembangan awak yang terkini selepas program kamilah bintang kerane saye peminat awak.sebenarnya 2012 saye baru berpindah ke semenyih.

Tanpa Nama berkata...

Sape2 yg x suke kat aiman ni fikir2 ler dahulu sbb klu kita benci orang2 lagi ramai ler orang yg x suka kat kita..wassalam

Tanpa Nama berkata...

aq suke part anonymous punye postttt....
tpi aiman mmg comelll ponnn....mint ngn aiman ...tpi pda yg lain 2 x yah nk beriye lha ...nk mntk no tepon dea ...nk jdi gf dea ke .... muke cam dea 2 mstilha dh ade gf...korg x malu ke mntk2 no tepon dea+nk jdi gf dea ....serabottt jeee....

Tanpa Nama berkata...

tolong lha pahm buat malu kaum pompuan jeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karayuqeezamie berkata...

Hajji...awq,see taw awq ski see kan....???tapi Ida cam ner????ni laila

Tanpa Nama berkata...

ccccccccccccc

eyka zulaikha97 berkata...

Aiman smpai skunk msih cute dan hndsme..hehehe,,ssiapa yg mnta nber tlfon aiman 2 jgn lah smpai ajak couple plak..nty mrah kt gf aiman plak..huhuhuhuhu(@-*)

Tanpa Nama berkata...

assalamuailaikum,,, ramai nye suka Aiman,,,hehehe saya pun suka Aiman,, tapi saya tak sepadan saya baru darjah 5 nak masuk darjah 6,,, ke bye bye assalamuailaikum

Sila komen Biodata Aiman (Kamilah Bintang)

Home


Kurus dengan cepat, sila klik sini.


Belajar gitar, sila klik sini.

 
Biodata Aiman (Kamilah Bintang)

Home | Disclaimer | Contact