Biodata Dayana



Nama penuh: Siti Amirah Dayana Mohd Amerullah
Nama komersial: Dayana
Tarikh lahir: 4 Disember 1999
Usia: 11 tahun
Sekolah: Sekolah Kebangsaan Senawang, Seremban
Pencapaian: Juara Idola Kecil musim kedua dan turut memenangi kategori Idola Popular.



Tags: Idola Kecil,Dayana,Biodata Dayana

223 ulasan:

  1. awak cantik,suara merdu.apa e-mail awk boleh saya tahu.boleh kita ceting.bye saya minat awak.

    BalasPadam
  2. awak cute awak cantik saye minat awak klau chat gan awak tk tau la nk cakap apew.........miss you...

    BalasPadam
  3. beauty girls:)
    askum smua dayana tahnia sbb awk menang ik2' nak e-mel leh x

    BalasPadam
  4. zulaikha.
    dayana boleh mintak nombor telifun azzam dan kirim salam kat dia.

    BalasPadam
  5. bauty girls:>
    dayana sy nak jadi kwn awk leh x

    BalasPadam
  6. beauty girls
    fienaz nak no fon ieh

    BalasPadam
  7. zulaikha:>
    dayana awak dengan fienaz adik-beradik ke.

    BalasPadam
  8. zulaikha:>
    dayana awak cantik lah.

    BalasPadam
  9. zulaikha:>
    dayana awak sesuai dengan azzam lah.
    dayana boleh tak saya jadi kawan awak sebab saya minat kat awak.

    BalasPadam
  10. rasiah:>
    dayana nak nambor telifon boleh tak.

    BalasPadam
  11. siti nur maryam qistina18 April 2010 8:27 PTG

    dayana nak nombor telifon boleh.dayana saya nak jadi kawan awak boleh.

    BalasPadam
  12. Farah
    Dayana saya nak nombor awak boleh tak.

    BalasPadam
  13. Afza
    saya minat sangat dekat awak.saya nak nombor telefon awak.

    BalasPadam
  14. fb dayana:dayana amerda kan?

    BalasPadam
  15. nurul hidayu berkata , dayana awak cantik la tapi saya mahu masuk idola kecil macam awak , boleh tak kalau umur orang tu 15 tahun boleh masuk tak , tapi saya ada satu lagi boleh kenalan dan minta nombor telefon awak dan awak tinggal di mana alamat rumah awak sekali gus sama dengan azzam idola kecil ok ,dan saya nak jadi kawan awak boleh tak ok assalamualaikum bye i miss you all suatan dari ; bintulu sarawak

    BalasPadam
  16. dayana saya nak awak add saya sebagai rakan facebook taw (rashid comel)

    BalasPadam
  17. dayana saya nak awak add saya sebagai rakan friendster tau boleh laaa...

    BalasPadam
  18. saye minat gilerrr kat dayana
    you are the best dayana.semua sokong you .dayana boleh no azzam.

    BalasPadam
  19. hai dayana..dayana pnah dtg sk gombak 2 ken....pstu bleh x dayana add sye...

    BalasPadam
  20. hai dayana nak berkenalan bleh x

    BalasPadam
  21. hai dayana saye ni peminat no 1 awak boleh tak saye nak no fone awak.

    BalasPadam
  22. tau x email dayana ape?saye tahu! ha ni pun!dayanaamerda@ymail.com

    BalasPadam
  23. dayana,kalau awak pakai tudung mesti lagi comel!

    BalasPadam
  24. hai dayana boleh berkenalan x?

    BalasPadam
  25. awk sombong

    BalasPadam
  26. awk sombong awk gilew

    BalasPadam
  27. hai...dayana sy peminat setia awk..!!!sy x blh cari peminat lain selain awk....sy sukekan awk.. blh x lau awk jadi adik angkat sy..????nama sy ialah....6t lah sy bagi tahu ....awk jaga diri baik2 lah saya selau tengok awk belakon..best giler sy tengok awk belakon...k..lah dayana bye....muah100x i miss u...

    BalasPadam
  28. dayana awk sesuai ngn azzam,so cute....dayana bg sye awk comey lar,nk jdkan awk adek angkat ley x????

    BalasPadam
  29. dayana klu sye mintak awk yer no phone ley x,sye peminat setia awk,paling setiaaaaaaaaaa...reply tau

    BalasPadam
  30. hi dayana! boleh saya tahu e-mail facebook awak.awak bagi e-mail awak di sekolah.awak nak tahu siapa saya.saya selalu jaga dengan kakak maryen

    BalasPadam
  31. dayana,awk ni memang sepadan dengan azzam.dua dua comel,dua dua cute and dua dua berbakat.i love you dayana and azzam

    BalasPadam
  32. blh hntr no fon awk x.sy minat awk sngt2

    BalasPadam
  33. awk nme sye mohad amirul ridzuan.awk sye nk bekenalan dngn awk blh x klu x blh xpela sye x pkse awk.awk satu lgi sye nk ckp dngn awk sye nk no fon awk blh x.sye cyng awk I LOVE DAYANA

    BalasPadam
  34. dayana saye nk no awk leh tak please...sye peminat setia awk...nk jdkan awk adek agkt ley x

    BalasPadam
  35. awk ni amirul ridzuan npe awk x bgi no awk .awk x nk bknln ngn sye ke.

    BalasPadam
  36. HAI DAYANA......SY PMINT SETIA AWK..BLEY KNAL X..SY DRI DUNGUN

    BalasPadam
  37. HI BOLEH BERKAWAN

    BalasPadam
  38. DAYANA AWAK FACEBOOK KE MAYSPACE

    BalasPadam
  39. hi dayana saya suka suara awak .Awak darjah bape........

    BalasPadam
  40. hai dayana dan fienaz awak cantik sangat dua2 cute awak sesuai dengan azzam fienaz sesuai dengan arill dayana nak no fon boleh tak please dan juga no fon fienaz

    BalasPadam
  41. cantek betui dayana

    BalasPadam
  42. agaknye kat mane rumah dayana n nombor telefon

    BalasPadam
  43. MAISARAH BINTI MAHRIZAN29 Jun 2010 4:18 PTG

    DAYANA SUARA KAMU MERDU LAH . WAHAI DAYANA BUAT YANG TERBAIK UNTUK PEMINAT DAN KELUARGA MU YANG MENYOKONG MU WAHAI DAYANA . SAYA LAH PEMINAT KAMU .INI NASIHAT DARI SAYA KEPADA KAMU WAHAI DAYANA . SAYA AKAN MENYUKONG MU . KAMU MESTI MENDENGAR NASIHAT IBUBAPA ,GURU ,DAN RAKAN - RAKAN MU . UMUR SAYA PUN 11 TAHUN . SEMASA KAMU MENJUARAI IK2 SAYA AMAT GEMBIRA .TAHNIAH !!!!! DAYANA KAMU TELAH MEDAPAT NOMBOR 1 DALAM IK2 .

    BalasPadam
  44. muke gi tu jerw

    BalasPadam
  45. dayana so cute!!!!!

    BalasPadam
  46. hai dayana boleh berkenalan

    BalasPadam
  47. nie no sye...arp col ea...0132957002

    BalasPadam
  48. knp dayana x bgi 6ber azzam????

    BalasPadam
  49. awk tlg bgi no azzam n 6ber awk.awk leh x sye nak awknya facebook.awk dpt 6ber bape??.awk azzam n awk dapt bape A dlm UPSR??

    BalasPadam
  50. awk tlg bls ???plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

    BalasPadam
  51. awk tlg bgi 6ber azzam.ckg juga..............plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    BalasPadam
  52. awak dan diana daniel cuteeeeeeeeeeeeeeeeela awak tolong balas boleh tak? daripada:nur izni

    BalasPadam
  53. hai awak apakhabar azzam. daripada:shamim

    BalasPadam
  54. boleh bagi no.tipon azzam.saya nak jadikan azzam kekasih saya

    BalasPadam
  55. awak cantik sangat

    BalasPadam
  56. hai dayana saya peminat awak dan azzam saya nak berkenalan dengan awak kawan saya ada nombor talifon awak tapi saya tak percaya boleh awak bagi dekat saya.harap awak balas.ok selamat malam

    BalasPadam
  57. hai dayana...saya nak kenalan ngan awak leh x??saya minat sangat kat awak...awak ngan azzam mmg sesuai...good luck...!!!

    BalasPadam
  58. saya nak 6ber tepon awak leh x??saya suka tengok idola kecil...saya rasa saya nak masuk jugak lahhhhh.....vote saya...happy alwayss dayana...stadydddd........

    BalasPadam
  59. dayana saya cemburu awak dengan azzam.kalau saya masuk idola kecil saya nak rampas azzam daripada awak.awak ni gedik lah awak ingin muka awak cantik ke.kalau awak pakai tudung macam saya baru lah awak alim sikit.dan suara awak sedap sikit saja,saya nak tanya awak kalau nak suka seseorang macam mana seperti seorang lelaki yang bernama DZAKI.saya suka sangat dzaki dan azzam tapi saya paling suka adalah ..... cuba teka.

    BalasPadam
  60. dayana awak suka dekat azzam kalau awak suka dekat azzam saya tak akan maafkan awak. saya akan masuk idola kecil dan kalahkan awak.awak tak suka pakai tudung ke.awak suka pakaian seksi macam orang gedik.awak dapat berapa [a]

    BalasPadam
  61. arfa
    ohh rupa-rupanya dayana 11 tahun.....selama ni saya ingatkan dayana 13 tahun macam azzam....

    BalasPadam
  62. atirah

    Dayana blh x awk gi kt skolah sy kt trengganu
    (SK Tengku Bariah)

    BalasPadam
  63. atirah
    kalau awk gi kt skolah sy awk blh lah nyanyi....
    sy nk sgt jumpa ngan awk......

    BalasPadam
  64. atirah

    Dayana blh x awk add sy dlm fb sbb sy dh add awk tp awk ramai sgt kwn blh lah ....please.....(atiey ieyrah)&(nur atirah hayati)ye....

    BalasPadam
  65. kpd semua idola kecil2 sy nk sgt 6ber fon awk semua ....sy ni baru 9 thn......

    BalasPadam
  66. Nur Atirah Hayati24 Julai 2010 6:40 PTG

    Dayana awk dpt no. brape dlm prekse n duk kls no. brape????????plzzzzz tolng jwb soalan sy.......

    BalasPadam
  67. hai dayana saya hairanlah kenapa kalau saya bagi awak mesej awak tak jawab bukan dalam talifon tapi komputer.jadi saya harapppppp sagat awak balas nombor talifon saya 019-3456269 nombor talifon saya memang ganjil sikit.jangan lupa talifon.I LOVE YOU DAYANA.dari UMI SYAKIRAH...

    BalasPadam
  68. dayana sye sje dgn suara awk nie sdp la. blh x awak jadi adik angkat saya.i miss idola kecil 2.....

    BalasPadam
  69. hai dayana boleh saya minta nombor talifon

    BalasPadam
  70. sy mnt awk lah dh lh suara merdu blh mintak nombor talifon ...

    BalasPadam
  71. dayana boleh tak saya nak berkenalan dengan awak

    BalasPadam
  72. dayana ,mane oleh akai baju seksi...........
    awk dh besar lah............
    kite gan awk same baye ,tau..............
    awk kena lah menutup aurat sikit!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  73. hai dayana nak email leh x...

    BalasPadam
  74. hai dayana boleh tak saya nak nombor tepon awak,kalau awak ada nombor tepon azzam pun saya nak dan email

    BalasPadam
  75. dayana nie email saya siti ssofea abu bakar dan password 123456 jangan bagi orang tahu email saya ni

    BalasPadam
  76. kow jgn pkr kow cun sngt ..
    finaz yg sesuai dgn azzam .. bkn kow k..
    so jgn nk carek .. gigi dh x de stu .. hehe..
    aq x ske kow bb ko brlgak sngt .. taw x??

    BalasPadam
  77. Dayana tolonglah bagi nombor telefon dekat saya plezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.dah lama saya nak jumpa awak.

    DARIPADA;Nayli.

    BalasPadam
  78. DAYANA TELEFONLAH SAYA,NOMBOR TELEFON SAYA IALAH 0174642126.TELEFONLAH.

    BalasPadam
  79. hai dayana i'm amera natasha.boleh tak saya nak chating ngan awak saya punya fb "Amera Natasha e-mail "Meragirls_25@yahoo.com.my" pastu saya nak no phone awak ngan fienaz.saya nak jadi frends awak ngan fienaz.

    BalasPadam
  80. Hai dayana,saya sebenarnya org yg hntr kat atas tu...yg sya kata nak jadi frends awak ngan fienaz.sebenarnya sya nak jdi frends awak dlm fb

    BalasPadam
  81. HAI DAYANA,SAYA WAN NUR ANIS BTE.WAN ABDUL RAZAK.SAYA NAK MINTA NO.PHONE AWAK BOLEH TAK?MY FACEBOOK IS "WANANIS_23@YAHOO.COM.MY" N MY EMAIL IS "WAN NUR ANIS" KALAU ADA MASA DTGLAH RAYE UMAH KAT SHAH ALAM SELANGOR.KALAU BOLEH CALL TUK DAPAT ALAMAT YG LANJUT SEPERTI YG TERTERAA DI SKRIN KOMPUTER IAITU 0122833941 YEH.

    BalasPadam
  82. ermmmmmm dayana masa awak nyanyi dengan azzam
    awak cantik sangatlah...

    BalasPadam
  83. dayana boleh tak saya jadi kawan awak?dan saya nak minta no.fon awak boleh?

    BalasPadam
  84. Dayana Bleh Tak saya jdi kwn awk sye nie minat kat awak la......Miss u always Take care...!!!^_^

    BalasPadam
  85. awk comel cgtttttttttttt.sye cuke tngk awkkkkkkkkkkkkkkk.nk knaln leh x???????sye pompuan kn laki

    BalasPadam
  86. sye minat awk dayan foreva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    BalasPadam
  87. dayana blh saya berkenalan dengan awk

    BalasPadam
  88. kau jangan berlagak sangat dayana kau ingat kau cantik sangat terus terang aku cakap rupa kau sebiji macam papaya n monyet..adik beradik ke?

    BalasPadam
  89. betul tu ade iras-iras macam kinzir antara kau dengan fienaz tentulah fienaz yang cantik..fienaz lebih dewasa daripada kau..kau budak kecil yang sedaya upaya cuba untuk bangun dan mendapat cinta azzam yang aku rasa hensem dan sesuai dengan fienaz NOT YOU KINZIR N MONYET..aku harap kau dapat baca mesej nie dan cuba fikir-flkirkan apa yang aku tulis nie.AZZAM NOT FOR YOU BUT FOR FIENAZ

    BalasPadam
  90. ngeh..bdak n.9....
    ape kbr??
    org seremban...
    ermmm...
    xde point!!!!!

    BalasPadam
  91. dayana x boleh kasi 6ber die dan budak2 ik 2 . harap maklum, - admin dayana (puteri) -

    BalasPadam
  92. dayana sebenarnya aku peminat awak,boleh tak awak beri nombor telefon awak.nombor telefon aku ialah 0125554403 sony ericson

    BalasPadam
  93. nk email awk leh tk?

    BalasPadam
  94. dayana gedik girls

    BalasPadam
  95. dayana leh dok nok nom tel knape awk kedekut sangat no tel

    BalasPadam
  96. salam buat semua peserta idola kecil mari lah dtng kat skolah saya plezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    BalasPadam
  97. myra bekate ... hi,dayana awk cute arrgh...sy minat awk.awk sesuai ngan azzam laaaaaa.... sy nk 6berw awk ley x........plezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

    BalasPadam
  98. liena brkate... hi,dayana awk cute lah... sye minat kat awk ... leh x klau awk jdi adk angkt sye plezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    BalasPadam
  99. liena brkate... dayana sye nak no tel awk leh x... awak memng ssuai dgn azam ...dayana awk comel ark...

    BalasPadam
  100. hi,dayana sy skew glew kat awk.skank niey awk c0uple nan azzam eih...hahax,jgn marah...sy rse awk mmg sesuai arrrggh nan azzam....

    BalasPadam
  101. hye dayana,i miss you,i love you so much dayana,4 ever,in my brain.i love you so much,you beautiful girl

    BalasPadam
  102. dayana,saye suke awk,sudikah awk jadi girlfren saye,harap balas,i love you so much 4 ever

    BalasPadam
  103. hai dayana...saya ingin mengucapkan tahniah kpd dayana kerana sudah menjadi juara idola kecil musim ke-2...

    BalasPadam
  104. dayana blh tk sye nk no fon awk

    BalasPadam
  105. dayana bleh jadi kwn baik saya??

    BalasPadam
  106. SUMA DATAS GILER KE??? HAHAAHA..

    BalasPadam
  107. saya dan haikal dari alor star kedah bleh kami minta no. fon please.......kot mana pun kami takkan kacau awak cuma nak minta no .fon

    BalasPadam
  108. hai dayana saya ni peminat awak la awak ni cute la suara pun merdu

    BalasPadam
  109. assalamualaikum dayana saya minat giler kat awak boleh bagi no fon awak ramai kawan-kawan saya kata awak ni cute giler.bye kirim salam saya pada keluarga awak.

    BalasPadam
  110. salam dayana sy nk nombor telefon awk plessssssssssssssssssss

    BalasPadam
  111. assalamualaikum dayana,saye nk nombor telefon awk leh x...saye nk jadi kwn awk leh x???dayana awk comel lah sooo cute

    BalasPadam
  112. hai dayana..sy da add awk..nnti jgn lpe accept yeh..rmi owg kte mke sy mcm awk..ary sy g serembn karaoke,ad 1 mkck tny awk dayanakn..hahaha..kelakar..

    BalasPadam
  113. salam dayana.
    sy mnt sngt kt dayana.
    fienaz pon sy mnt.
    korang ber2 mcm kmbr.
    muke sbiji.

    BalasPadam
  114. Assalammualaikumwarahmatullah..Selamat sejahtera sye ucpkn kpada Dayana..Apakah perkembangan terbaru Dayana pada tahun 2011 ini? Bley x klau sye nk nombor telefon Dayana..Sye harap Dayana dpt memenuhi permintaan saya yang satu ini..Amin!

    BalasPadam
  115. nk no tel dayana

    BalasPadam
  116. dayana knape tk boleh bagi no.tel awk,fienaz,aril dan azzam.bagilah please............

    BalasPadam
  117. azzam nk no. tel boleh.please ....
    aril nk no. tel boleh.please .....
    fienaz nk no. tel boleh.please....
    dayana nk no. tel boleh.please....
    saya berharap kamu akan bagi no.tel ok.....
    my name is ana syuhada .umr sye 13 thn .tarikh lhir sye 5 disember 1998.nk dkt dgn dayana larh...

    BalasPadam
  118. eeeeeiiiiii....kau ni gediklah dayana gile..ingat kau tu sape..berlagk plak tu...bencilah die ni..tau x kau x sesuai langsung dgn azzam!! gedik!!! bajet...sombong lgi..ingt suare kau tu sdp sngt ke..blah la..bile aku dngar suare kaw tu..mesti aku ingt orang gile kt tepi jalan yg memekak..nyanyi ntah pape..I HATE YOU okay..Fienaz Love Azzam

    BalasPadam
  119. Dayana!!! sweet larh! cute3!! steady3!! goodluck untuk pikat hati Azzam yg handsome!!

    BalasPadam
  120. siapa sebelah dayana tu.

    BalasPadam
  121. yg kay sbelah dayana adalah kak diana deniella lah.ni no dayana 0142150608....sorry arh korang smua dayana tk bgi no.tel dlu maaf sangat-sangat...:-0

    BalasPadam
  122. yana the best

    BalasPadam
  123. kau tu dah la seksi bodoh dan gila kau sesuai dengan orang gila

    BalasPadam
  124. awak kalau awak nak tahu azam nak dekat fienaz tau tak jadi boleh tak jangan ganggu mereka boleh ???? ok bye .....I LOVE YOU

    BalasPadam
  125. fienaz bad girl dayana steady girl

    BalasPadam
  126. awak ni cntik la dayana

    BalasPadam
  127. awak ccccccccccccuuuuuuuuttttttttttttteeeeeeeeeeeeee dayana

    BalasPadam
  128. so pretty.......(steady girl)

    BalasPadam
  129. dayana nk mintak alamat akaun facebook awak leh x?

    BalasPadam
  130. ye lah................

    BalasPadam
  131. hai awak buat ape tu boleh kita jumpe dekat sekolah esok kat kanten kerusi yang ke tige esok ok bye you are very cun

    BalasPadam
  132. I HATE YOU
    FIENAZ LOVE AZZAM

    BalasPadam
  133. i d0nt kn0w about that..

    BalasPadam
  134. aku tak kenal ko sebenar nye...tapi jangan lah terlalu sombong ngan peminat...org lain pun boleh jadi artis..tapi mereka saje je tak nak tunjuk bakat mereka...aku bukan minat pun kat ko dan semua kawan idola kecil ko tu,,,

    BalasPadam
  135. dayana awak ni comel sangat

    BalasPadam
  136. dayana the best

    BalasPadam
  137. dayana,saya nak no fon boleh?

    BalasPadam
  138. dayana cun,comel dan cantik

    BalasPadam
  139. dayana mana leyh kasi korang fon...

    BalasPadam
  140. awak sgt best..

    BalasPadam
  141. dayana,saya nak nasihatkan awak tutuplah aurat kerana berdosa jika mendedahkan aurat kpd org yg bukan mahram kita lebih-lebih lagi jika kita sudah baligh.jaga juga batas pergaulan di antara lelaki dan perempuan.

    BalasPadam
  142. tutup lah auratmu saye blajar agama dosa kalau x tutup aurat

    BalasPadam
  143. tq pada yg hanta komen kt ats ni..jgn lupe dptkan album terbaru dayana nanti di pasaran...sebagai ibu pada dayana..sgt terharu dgn segala pujian n sokongn yg tidk berbelah bahagi..pd yg tk suke,tq jgk sbb tk suke...Hanya Allah saja yg bisa membalas...pd yg mint n sayang Dayana..doakan lah die semoga menjadi seorang yg berjaya..Bakat yg Allah bg adalah anugerah yg tidk ade pada semua org..siapa yg menghina maka die menghina ciptaan Allah,,,pedulikan dgn PHD2 yg tidk boleh n sama sekali melihat org senang...doakan sentiasa ya...Aminnn..

    BalasPadam
  144. dayana..aritu sy ada call awk..tp npew x agkt2???knpew sombong sgt erw???antr mesj pown x blas..

    BalasPadam
  145. heys ibu kpdew dayana, suruhlar dayana 2..tutup aurat cikit..x mluw taw klaw org nmpk.lg org nk kutuk ada larw..klu dayana tutup aurat,lg org puji taw..^^syafiqa^^

    BalasPadam
  146. tak best langsung

    BalasPadam
  147. kalau nak bagi org tu minat ngan awk....please jgn gedik....tutup aurat tu....barulah manis....

    BalasPadam
  148. HAI SAYA AZZAM.....NO,PHONE SAYA 019-3925815

    BalasPadam
  149. dayana saye nak no. tel dayana.......

    BalasPadam
  150. saye peminat awak.......

    BalasPadam
  151. dayana cute n steadyyyyyy girl.........

    BalasPadam
  152. Awak ni gedikla dayana
    seksi pulak tu
    :P

    BalasPadam
  153. menurut aq,fienaz lagi ok dari ko ye dayana gedik

    BalasPadam
  154. hai..azzam sye nk nmbr tifon awk leh tk?.....

    BalasPadam
  155. wei,kowang ne mnx number dayana bkn nye dier kasik pown..biaselah ann,,,dh jd poplar..dh x igt pnyokong kau kt luar sne 2 ker???^^syafiqa^^

    BalasPadam
  156. Hi,Dayana.Dayana kenal saya;Juhaidah, Saya pernah add facebook ni nama facebook saya Ju Lisa Una.
    Nanti kita sembang lagi.Kat facebook,atau kat biodata dayana ni.

    BalasPadam
  157. Dayana cutelah
    I LOVE YOU DAYANA from JUHAIDAH

    BalasPadam
  158. KO NI DAYANA,GEDIK SANGATLAH,KO INGAT SUARA KO TU SEDAP,SO KO BOLEH BELAGAK PLEASLAH SUARA AKU WAKTU NGAJI LAGI SEDAP INIKAN PULA KALAU MENYANYI

    BalasPadam
  159. BUAT SEMUA PENULIS UDOH2 LE TU NGUTUK DAYANA KESIAN DIA ,AKU NI BUKAN NAK BELE DIA,TAPI APE YANG AKU PERHATIKAN KORANG SURUH DIA PAKAI TUDUNG,CAKAP BERDOSALAH KALAU X PAKAI TUDUNG ,PADAHAL KORANG PUN SAMEJE BERDOSA NGUTUK DIA,LANTAK DIALAH NAK PAKAI TUDUNG KE TIDAK,BUKAN KITA BEDOSEPUN DIA YANG BERDOSA,AKU TAHULAH DIA LAGI CANTIK DARI KORANG X PAYAH LAH NAK JELES PULAK

    BalasPadam
  160. X PAYAHLAH NAK PASANG KAN FIENAZ DGN AZZAM ,JODOH DI TANGAN TUHAN ,KORANG NI TUHAN KE

    BalasPadam
  161. yew betul tu jodoh di tangan tuhan..kita ni pun entah hidup x lma...nak mengutuk ja..

    BalasPadam
  162. dayana saya nak jadi admin awak tapi saya tak tau nak buat cam mana ni..??tolong cakap boleh...my fb:syamimi kaseim...add tau..nanti saya nak chat ngan awak..pasal admin ni ok...

    BalasPadam
  163. tahu x pe sekarang ni gempe bumi telah melanda di indonesia tak lame lagi mungkin negara kite pula ke ,tapi aku x tahu korang jangan tanye aku banyakkan buat pahale paham

    BalasPadam
  164. aku rasalah juara kamilah bintang tu suara dia lagi sedap

    BalasPadam
  165. aku rase sape yg kate dia cccccccccccccuuuuuuuttttttttteeeeeeeee tu kene pakai spek mate

    BalasPadam
  166. kau ingat kau cute sangat...!!!!
    kau tu lah yang patut pakai spek mata tengok dayana..!!!!korang tak habis2 nak ejek dayana
    kesian kat dayana

    jangan ejek2 dayana lagi..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    from:peminat setia dayana yang membela dayana...
    :p :p :p :p :p...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!////////@@@@

    *&^%$#@!*&^%$#@!~!@#$%^&*
    ~~~~~~~~~

    BalasPadam
  167. betul3 jahat sungguh korang...!!!
    !

    BalasPadam
  168. orang yang rabun je yang ejek2 dayana tu..

    BalasPadam
  169. tahu x pe sape 2 ejek dia tengoklah masuk api nerake nanti ;daripade niqisya

    BalasPadam
  170. hei kalau aku kena pakai spek mata aku dah lame pakai ,sorry sikit .daripada kau bela dayana lebih baik kau bela diri kau tu lagipun aku ni memang cantik pun,habistu kau ingat kau tu cantik cangat ke ,piiiiiiiiiiiillllllllllllllllaaaaaaaaah mabuk !!!!!!!!!!!!!!! orang gila lagi lawa daripada kau lagi pun kalau kau nak bela dia suruh dia pakai tudung ,dia ingat cantik sangat ke kalau dia dedah kan aurat dia tu ,kalau macam tu lebih baik kalau x pakai baju langsung

    BalasPadam
  171. weh kau tengok tak fb siti amirah dayana kenapa gambar profile picture dayana pakai tudung..kau tu berlagak sangat apsal..!!!!!!!!!

    BalasPadam
  172. kau duduk surah berapa dah mengaji..??jangan berlagak okey..

    BalasPadam
  173. betul tu...siapa yang minat dia..dia bukan popular sangat..pasal dayana pon nak gaduh..gaduh sebab dayana tak pakai tudung...kenapa kau nak marah sangat dayana..!!!belambak lagi orang tak pakai tudung..lepastu kalau orang lain tak pakai tudung kau tak marah pulak..!!!!!semua idola kecil tak pakai tudung..kalau korang cakap fienaz chumel pon sama jugak yang kau cakap dayana tak pakai tudung..!!!!!!!!!!
    I MINAT DAYANA..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  174. EEEE...GEDIK LAH POMPUAN KAT ATAS SANAAAAAAA TU..YANG EJEK DAYANA
    I SO GELI YOU KNOW..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  175. what ever i'dont care. eh orang kat atas sana ko ingat ko tu ,aku x geli ke cakap bahasa inggeris pun kucar- kacir ,geli pun x tahu,sekejap bahasa inggerislah,sekejap melayulah.ko ni orang asli ehhhhhhhh

    BalasPadam
  176. i'm very nauseating !!!!!!!!!!!!!!!!!(kalau x paham ko memang org asli)-sila cari kamus geli itu ape

    BalasPadam
  177. baiklah tuan puteri berlagak..!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    berlagak nak mampos...what ever i dont care konon...kalau nak cakap bahasa inggeris ejaan tu budak darjah 1 pon boleh tulis...i faham you cakap apa..but i so angry with you..dah la berlagak cantik..aku doakan untuk tuan puteri BERLAGAK "YA ALLAH BUKAKANLAH PINTU HIDAYAH KEPADA TUAN PUTERI BERLAGAK NAK MAMPOSSS"..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .......
    AMIN YARABBALALAMIN......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    *&^%$#@!~!@#$%^&*&^%$#@!@#$%^&**&^%$#!@@#$%%^^*~~~~~~~

    BalasPadam
  178. betul tekaan aku yg ko ni memang orang asli ,orang asli reti cakap /\][';.,@3$!^*@()+_%#```````:"?>,<,$$$ macam ni ,keluarlah kau daripade agame islam ,lagi pun aku x nak ade sedara sesame islam macam kau ni ,buat sakit jiwa je

    BalasPadam
  179. betul ke...tak tahu pon..
    hahaha..!!!!!!

    BalasPadam
  180. koya gila tetiba ketawa,macam orang gila ,emmmm sorry tersalah cakap bukan dah memang pun

    BalasPadam
  181. untuk:dayana
    daripada:aneesa siti norshazliana
    dayana awak cantik.saya minat awk leh sy nk n.fn awk x..sy nk jadi rakn awk leh x...kalau x leh tapelh.

    BalasPadam
  182. awak cantik

    BalasPadam
  183. kenape buang?

    BalasPadam
  184. dayana..saya bukan nk mengutuk..tapi sebagai artis, awak kena lah tutup aurat sikit..tak pakai tudung pun tak pe..yang penting baju tu bagi la sesuai dengan badan..kita ni umat Islam..tak baik kalau dedahkan aurat...saya tak mengutuk awak..ni pun untuk kebaikan awak di dunia dan di akhirat kelak...asalam...

    BalasPadam
  185. aiman:saya suka suara awak yang merdu dan yang penting awk jngn sia-siakan semuani saya memang teringin nk jadi mcm awk saya tk tau klau awak ingat saya ke tk tapi afi,izzah,faruzi awk ingat tk?

    BalasPadam
  186. assalammualikum, sayana dayana awk x deruja boleh chat dengan dayana buka lah fb dayana nm fb dayana ameda kalau gambar.gambar sekeluarga dayana

    BalasPadam
  187. dayana nie comey ar.... suara pun sdap....

    BalasPadam
  188. salam.....
    kaq skew tngok dayana dalam tv.....
    cute ar...
    um....
    <3

    BalasPadam

Belajar Gitar


Keterangan lanjut, sila klik sini.

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top