Lirik Lagu Bengang - Akim

Aku bosan dengan cinta mu
Aku rasa buang masa
Kau selalu mendustakan cintaku

Aku fikir kau tak searus
Lebih baik ku beralih
Biar kan diriku terus bersendiri

Ku tak fikir engkau setia
Walau jasad dan juga nyawa
Sebagai tanda cintamu padaku katamu

Korus:
Tak mungkin ku percaya
Kata-kata yang penuh dusta
Hanya lah bibir berkata yang memilukan
Menambah bengang rasa hampa
Kerunsingan diriku terasa

Cukup berkali kau berkata
Jangan diulang lagi dusta
Jangan kau pujuk hati yang terluka

Tak mungkin akan ku kembali
Jika janji sekadar mimpi
Tak mungkin ku sama dirimu yang sering berdusta

Ulang Korus

Letih hatiku diserang pilu
Letih hatiku teringat janjimu, oooh caramu
Akan ku teruskan hidupku, oh tanpamu

Ulang Korus

Oooooo…..

*lagu: Amir
*lirik: SQ



Muat turun Bengang (Akim)

Caller Ringtone: Dail *131*137342# & hantar
True tone: GET116907985 & hantar ke 32323
Video: GET 109800143 & hantar ke 32323

111 ulasan:

  1. AKIM MEMANG BEST.......... TAK SANGKER DIE DAPAT LAGU YANG PALING BEST N BOLEH BAWAK LAGU NI JADI LAGI BEST........... GO GO GO AKIM......

    BalasPadam
  2. akim best gler,,luv u,,,i akan ingt lgu dye smpi ble2,,,

    BalasPadam
  3. akim best..
    lagu neh mmg sedp laa...!!
    dgr 1000x kali pown xbosan laa..

    BalasPadam
  4. akim da'best...AFUNDI AKIM......huhuhu

    BalasPadam
  5. akim is the best..best giler

    BalasPadam
  6. akim oh akim... suara serak basah... ok lar tu.... hmmm.. lagu pun ala2 rock gitu... boleh tahan lar.. chaiyok2...

    BalasPadam
  7. sedap lagu akim..
    tp lirik lagu ni adew slh..
    'biarlah ku beralih'
    sbena nyew 'lebih baik ku beralih'...

    BalasPadam
  8. akim is da best..ala klu stakat c rambut kembang tu cey x shebat akim ok...cuma x suka titlenya:bengang?????????

    x sesuaiiiiiiiii.........

    BalasPadam
  9. bestnyer akim...!!! all da best 4 ur future..!

    BalasPadam
  10. bezt glEr lagu akim..you are da bezt in da world

    BalasPadam
  11. akim is the best...........
    i love akim

    BalasPadam
  12. akim is the best performer in my heart..ceh..speaking tu..akim mmang best.sy suka suara dia.all the best 4 u..

    BalasPadam
  13. lourve u akimmmm..!!!!
    i'm yourss..!!!!

    BalasPadam
  14. daripada akim awok lagi handsome lAH sooooooooooo cute ...wok kita kawan kan....wokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk i like you my dear....walaupun telInga capangggggggggggg tapi lagi handsome daripada i'm yours....i'm yours pun hands0me gak tapi x leh kalahkan awokkkkkkkkkkkkk...

    BalasPadam
  15. wok call lah saya teringin lah nak berkenalan my name is A...T...H.....I.......R.......A............. BARU 12 TAHUN bagi lah alamat aril nanti blh lah saya hantar hadiah masa h.jadi awok nanti saya tahu tarikh lahir awok lah bulan NOV kan

    BalasPadam
  16. don't jelous ........alamak dah terlEpas toPik lak.,'.,'.,' ( ' _ ' )Co'WiE ...O... TENTANG LAGU NIE KLU BLH NK NYANIYI sekali dgn kak ella lah .......HA HA HA HA ....nak lah JaDi RaTu r0Ck gAk ...( $ _ $ )yg nie untuk kaK ella..cute tak..memang kaki Duit ..lah tapi bukan kak ella lah athira harap kak ela x lah macam 2..lagu kak ella yang [rama - rama , puisi hamba & semua lah

    BalasPadam
  17. best kan lagu bengang ni !!!!

    BalasPadam
  18. Bagus ar... sye ske kan nyerh..

    BalasPadam
  19. Sedapnya lagu ni best giler.......
    -Micheal Jackson

    BalasPadam
  20. lagu ni liriknya tak lengkap la

    BalasPadam
  21. thanks tanpa nama, saya dah betulkan liriknya...dah lengkap k..:)

    BalasPadam
  22. UHU.BEST glerr arr lgu akim.

    BalasPadam
  23. akim is the best..... very best!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  24. lgu bengang best...
    btmbh best bile akim yg nynyi...
    cayok2 akim...akim always the best...

    BalasPadam
  25. akim puya suara memang Best .......................

    BalasPadam
  26. amirul=akim is my friend klu x percaye tnye die

    BalasPadam
  27. saya fasha.saya minat sgat kat akim .muka dier mcm boyfriend fasha.klu sape tahu akim dok mane sila bagi no.phone akim dan kirimsalam kat die.hantar dekat 0174529495 love akim like brother.tq

    BalasPadam
  28. HAI,saya ayin. saya minat sgt kat akim x tahulah knape/ mungkin sebab muka dier hensem kot .bye. tq

    BalasPadam
  29. sazzy
    la poyo la macam tak famos je lagu 2....dasar lelaki buaya darat...

    BalasPadam
  30. nanas
    hai akim ape khabar.....best la suara awak lain kali nyanyi lagu orang putih pulak ok................

    BalasPadam
  31. I LOVE AWOK AND AKIM.akim,saya suka masa akim bagi bunga kat aishah cute sangat.aril pulak saya suka masa dia nyanyi ngan marsha serasi sangat.awok and akim is my boyfriend(kawan lelaki)

    BalasPadam
  32. HI AKIM.saya minat sangat ngan akim.nanti akim chatlah saya.kalau nak tahu e-mel saya tefonlah saya(0182183968 my number).I LUV U AKIM.I'M YOURS

    BalasPadam
  33. Hi abg akim,saya minat giler ngan abg.saya suka lagu i'm yours n bengang.saya nak exam UPSR.So,doakan saya ye.I LUV U FOREVER n EVER

    BalasPadam
  34. saye ingatkan lagu nie FAIZAL TAHIR punyer rupenye akim yg punyer akim izz da best.....

    BalasPadam
  35. hmmmm..akim...eh silap abang akim[umur aku baru 13]hehehe..ha..saya harap abang hakim sukses selalu..ok...lagu..ni..sedap jugalah..oklah tu....ok..tata..assalammualaikum..

    BalasPadam
  36. akim!!! i really really really really luv u.......
    name kite pun nak same: afiqah hakiesya bt ahmad. skit jer beza...

    BalasPadam
  37. i luv akim !!! dgr ceita akim tolak twaran untuk jdi anak buah faizal tahir. hopefully ceita tu 100 pratus x btul. rugi gilerrr klau akim tolak sbb f. tahir tu berbkt giler n dia layak jdi otai akim. GO I'M YOURS GO SUPERMAN!!!

    BalasPadam
  38. akim lovers u ade emel/ape2 cara untuk contact akim x?????

    BalasPadam
  39. mestila ade, name pun akim loversss... ni emel dia: potato_akem@yahoo.com.my/

    BalasPadam
  40. akim hensem i luv uuuuuu!chaiyok

    BalasPadam
  41. akim smart.lagu bengang memang best.i love u.hehe

    BalasPadam
  42. boleh nak no phone atau apa2 untk contact

    BalasPadam
  43. assalamualaikum akim saya nur eliza zizi syariza saya minat ngan akim dan awok tapi saya lebih minat kat awak tapi betul x awak suka kat aishah atau dikenali sebagai aishkim cute nama tu nanti kalau free call saya 0173822144 bye assalamualaikum

    BalasPadam
  44. saya zizi akim awak nak jadi kawan saya x kalau awak dah gelema jangan lupa agama tau

    BalasPadam
  45. saya farah.kite minat giler kat akim.nanti call lah kite,0169668674...bye!!!!

    BalasPadam
  46. hi abg ak3m. saye minat giler ngan abg ak3m tau tak. chatlah ngan saye. email saye fifi97_afrinaz@ymail.com. bye!!!

    BalasPadam
  47. akim best gila.........tpi nyanyi lagu dia dah banyak kali dah aku bengang.

    BalasPadam
  48. lagu akim best......... tpi aq nyanyi lgu ni aq bnyk gle bengang...

    BalasPadam
  49. ade sape2 yang ade no ak3m tak?!?!?!?!!?

    BalasPadam
  50. ak3m,,,i'm your's!!!

    BalasPadam
  51. akim..walupun kte x undi akim but kte still ske lagu ak3m,,bengang..darwisy..

    BalasPadam
  52. agaknyee,,akimnye jodoh ngan aishah kew??hehe

    BalasPadam
  53. lagu bengang memang best tapi aq nyanyi lagu ni aku dah banyak kali aku bengang tapi aq tetap juga nyanyi lagu ni sbb best........

    BalasPadam
  54. best lagu bengang tok ada kawan kmk ya nya suka ngn akim.




    dari,tiara

    BalasPadam
  55. hai....akim suara sdp ar.....

    BalasPadam
  56. skali dgr cam faizal tahir yg nyanyi.. hoho

    BalasPadam
  57. I LOVE AKEM SO SO MUCH.......AHAHAHA....ILYSMFDM:)
    ADD SAIA DI SYASYACAIYEM_94@YAHOO.COM.MY AO..

    BalasPadam
  58. m.... sye x ske mse qhaud nyanyi ngan aishah abg sye mrh gle he.... x de lah grau je sye ske mse ak3m klau die buat braekdance

    BalasPadam
  59. best ah tngak akim nyanyi tpi bosan bla berduet ngan aishah

    BalasPadam
  60. aluwwwwwzzzzzz ak!M BEST BE2!LAHRR lgu n!e

    BalasPadam
  61. aluwwwwwwwwwwwwwwww............4bg 4k!m ! l0v3 u s0ng....sw33t 4r4p 4bg 4k!m sukses sl4lu...
    -peaCe n0 w0re-...huhuhu...p4y2....

    BalasPadam
  62. saya suka lagu kau dan aku akim dan mila nyanyi bersama.....best sangat

    BalasPadam
  63. boleh kenalan x/?awk org johorkan?

    BalasPadam
  64. Hye...
    Best ar lgu abg Akim...
    Saye Iera....form 3...
    Nanti call ar kite(017-3150764)

    BalasPadam
  65. kowg pki bgoz sgt kew nk comen2 owg huh..
    vavi...
    pew tjowk kew.,pew lgu kew.,pew lirik kew.,,ske ati dye larh..vavi btol..
    hafiz pown power pew suare dye..

    BalasPadam
  66. AKEM & AISHAH MEMANG SESUAI, DALAM KONSERT RENION SIAP PEGANG TANGAN LAGI. MANTAPPPPPPPPP...
    BEST LA LAGU BENGANG....I'M YOURS


    AQILAH

    BalasPadam
  67. abg akim mmg bezzz giler...........i luv u abg akim..

    BalasPadam
  68. b0by_dady;

    aQ minat gileeerr arill...

    bile nk keluar kan lagu baru...??

    BalasPadam
  69. akim,semoga berjaya dunia akhirat.

    BalasPadam
  70. hi....
    sy suke sngt lagu akim..
    suare akim serak2 bsh...sesuai utk lgnie...
    i luv u akim...

    BalasPadam
  71. bengan tu ade kene-ngene ke nga bengon????????????
    amacam Br0o0o0o0o0o0o0o0o!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  72. sape2 nak no phone saye ambek ar 0145163836







    dari:SYAMEEN

    BalasPadam
  73. Aku bosan dengan cinta mu
    Aku rasa buang masa
    Kau selalu mendustakan cintaku

    Aku fikir kau tak searus
    Lebih baik ku beralih
    Biar kan diriku terus bersendiri

    Ku tak fikir engkau setia
    Walau jasad dan juga nyawa
    Sebagai tanda cintamu padaku katamu

    Korus:
    Tak mungkin ku percaya
    Kata-kata yang penuh dusta
    Hanya lah bibir berkata yang memilukan
    Menambah bengang rasa hampa
    Kerunsingan diriku terasa

    Cukup berkali kau berkata
    Jangan diulang lagi dusta
    Jangan kau pujuk hati yang terluka

    Tak mungkin akan ku kembali
    Jika janji sekadar mimpi
    Tak mungkin ku sama dirimu yang sering berdusta

    Ulang Korus

    Letih hatiku diserang pilu
    Letih hatiku teringat janjimu, oooh caramu
    Akan ku teruskan hidupku, oh tanpamu

    Ulang Korus

    Oooooo…..

    amacam cedap x, nk call saya 0199081408 boleh nyanyi lagu laen plak........................

    BalasPadam
  74. akim suara awk sedap lh.....awk hensem.....saya tergoda lh dengn awk......muah3

    BalasPadam
  75. ape la bebudak nie...
    puji melambung2, xde komen membina langsung.
    bosan aku baca ayat sama jek korang nie...

    BalasPadam
  76. HAI,NAME SYE AKIM.SYE SKA DGAR LGU BENGANG,BEST GIE?SYE PMINAT AKIM,SYE DOAKAN AKIM MSK KE FINEAL AJL24,MDAH2AN MENANG?

    BalasPadam
  77. best gilerrrrrr...
    tapi sepatutnya "benci hatiku diserang pilu"
    bukannya "letih hatiku diserang pilu"
    salahlah... tapi takpe salah pun best juga kan...

    BalasPadam
  78. Hai.akim ni best gilerrrrrr...
    tapi kenapa ada orang cakap pasal aril...
    tompang tanya.. ni lirik lagu siapa??????

    BalasPadam
  79. suara akim yang serak2 basah tu membuatkan orang tak boring dengar lagu ni atau lagu apa2 pun yang akim nyanyi.....betul tak?????
    kalau nak tahu...kakak sedara saya terpikat dengan akim sebab dia hansem.....
    saya rasa akim lebih hansem daripada aril kan....
    tapi kenapa ramai orang kata aril hansem...saya pun pelik....
    menurut saya aril tu tak hansem langsung......
    siapa sependapat dengan saya bolehlah hantar komen juga.....
    tapi jangan lupa komen lagu ni best gilerrrrrrr...

    BalasPadam
  80. akim boleh nyanyikan lagu untuk haziqah(kakak sedara yang dikomen diatas)di radio era fm .
    akim ni memang cute dan hensem gilerrrrrr sebabtulah ramai orang perempuan terpikat dengan dia . haziqah suka dengan akim . dia nak kahwin dengan akim . jangan marah ya dia memang nak kahwin dengan akim . dia sanggup pakai baju akim dan semua pakaian akim dan spender akim .

    BalasPadam
  81. aril bodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh . aril setannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn . aril tak hensemmmmmmmmmmmmmmmmmm langsunggggggggggggggggggggggggggggggggg..............................................

    BalasPadam
  82. akiM....u r THE BESSTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  83. sekom..leh join korang mua...

    BalasPadam
  84. sekom..nk join leh x............................????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    BalasPadam
  85. best....akim your voice is...i don't know how to say it but it's cool........

    BalasPadam
  86. HAI AKIM............DO you want to know??????????my cousin and i like to watch KAU DAN AKU can you tell me your full name? do you has a girlfriend? SEBENARNYA my cousin ask but she does not has internet at home.......well i only want to say i like your voise.........TATA MY FAMILY VERY LOVE YOUR VOICE...........

    BalasPadam
  87. I HATE YOU AKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  88. akim ngan mmber2 dye smue poy0 je ar . . .lgu dwg je best ..smpai pnyanyi dye ..cover pndai n ensem je tau ..x mnat lgsung ngn gaye n mke krang 2 ar wey ..

    BalasPadam
  89. best gilerrr lagu ni!!!!!!!!!

    BalasPadam
  90. lagu bes ciptaan untuk diri..tapi sayang dirimu tak sebest lagu itu

    BalasPadam
  91. ya ke..tpi sa rsa lg dan pnyayinya best

    BalasPadam
  92. ya ke sa rsa pnyayinya pun best giler

    BalasPadam
  93. alya..best gle lagu i..p mksd die je yg x best

    BalasPadam
  94. hye...........

    BalasPadam
  95. sa mau tnya pa yg xbest

    BalasPadam
  96. asmek0m.........hay akim sye peminat awak,saye nak tanye sikit akim bercinta dengan mila ke...........

    BalasPadam
  97. bez pew lgu akim nie...

    BalasPadam
  98. SAYA SANGAT SUKA SANGAT LAGU INI KERANA IA SANGAT MENARIK SEKALI!

    BalasPadam
  99. luv this song cgt2!!wiwi....

    BalasPadam
  100. akim . .
    Woow sUara akiM mEmang Bezt La . .
    minat toL ngan LgU bEngGang n tyM finaL aF tOe akim nyaNyi bEncinta wHa kaLaH faizaL taHir . . aPa pUn akim iz Da bEzt . .
    Luv u sO mucH . .

    BalasPadam
  101. akim . .
    Woow sUara akiM mEmang Bezt La . .
    minat toL ngan LgU bEngGang n tyM finaL aF tOe akim nyaNyi bEncinta wHa kaLaH faizaL taHir . . aPa pUn akim iz Da bEzt . .
    Luv u sO mucH . .

    BalasPadam
  102. patutnye tajuk lagu ni 'bangang' br best..hehe~

    BalasPadam
  103. hasma,

    saya suka lagu ni sebab lagu ni tentang percintaan yang memuaskan
    all the best

    BalasPadam
  104. ILA BERKATA...........

    AKIM IS MY FAVORITE ARTIS.......BENGANG IS NUMBER 1.....IN MALAYSIA..............LAGU NI BEST GILER.........GOOD LUCK................;./;.',;,./

    BalasPadam
  105. CAYA LAH AKIM THE BEST.......

    BalasPadam
  106. jangan cinta akim leh x ha............ terutama sekali mila key.......... jangan cinta akim ley x mila.......... nanti lu kena marah ngan kawan aku padan muka....ha...ha...ha... nama dia ialah sya.... dia memang gilakan akim.... okey ......itu saja ye..........

    BalasPadam
  107. Akim so sweet and the best.soooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sweet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! klu aril ok la?

    BalasPadam
  108. ko rase seronok x tpi aku rase ape ye, aku rase....erm...bro aku sokong dia la bro aku PEMINAT dia la bro.....hahahaha...i<3 akim tpi bkn cinta bro...hahahahaha

    BalasPadam

 
DISCLAIMER: BUZZERA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP SEBARANG KEROSAKAN YANG DI ALAMI PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN WEB INI.

Buzzera - Berita Hiburan Malaysia © 2015. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top